LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 1. elokuuta 2012

326.

Hellou, onpahan taas viikko mennyt nopeaa kun on jo keskiviikko. Ja kesä vielä nopeampaa kun nyt starttaa elokuu! Eli oikein mainiota elokuun ensimmäistä päivää :) Täällä alkoi tänään jyllätä allergiat ihan kunnolla, eli nenä tukossa tässä vedellään. Aiemmin on ollut hieman pienempää allergiaa havaittavissa, mutta nyt vuotaa nenä ja silmät ja ai että :S

Oottekos muuten seurannut olympialaisia miten tiiviisti? En oo ite yleensä niitä (siis joka neljäs vuosi) kovin tiiviisti seurannut, mutta nyt mun urheilurakkaan miehen vuoksi tulee seurattua väistämättäkin. Ja olympialaisten seuraaminen on mun mielestä jotenkin paljon kivempaa kun muiden kisojen. Nimittäin niitä seuraamalla törmää ihan uudenlaisiin lajeihin, tai sellasiin mitä ei välttämättä muuten tulis seurattua. Esimerkiks eilen oli aika hauska kattoo pöytätenniksen (onko se pingistä vai mitä se on :D) naiskisailijoiden kamppailua. Normaalisti ei kyllä sellasta lajia tulis seurattua..

Yks päivä miehen kanssa mietittiin just sitä, että kuinka paljon ne urheilijat vetelee tollasena olympiakisapäivänä ruokaa. Kuinka monta kaloria ne suuhunsa työntääkään. Ja itseasiassa tais olla tossa pari päivää sitten, kun oli telkkarissa puhetta suomalaisesta uimarista, jolla kisat heti aamusta, niin kysyin mieheltä että mitäköhän ne uimarit oikein voi syödä jos niillä aamulla kisat. Kun kuitenkin pitäs jotenkin tankata, että kroppa jaksaa mutta ei varmaan hirveesti (mun aivoilla ajateltuna) voi vedellä että ei oo ihan ähky olo. No bongasin eilen maikkarin sivuilta jutun, missä kerrottiin, että olympiaurheilija saattaa vedellä päivässä lähes 12000 kaloria (OK, joku taekwondokamppailija voi syödä vain 1500 kaloria, koska sillä on niin tarkkaa pitää paino kurissa). Ja entä sitten se uimareiden aamupala. Tässä esim. eilenkin viesti kultaa ja oman hopeamitallin uinnissa voittaneen Michael Phelpsin aamupala:
  • Kolme isoa täytettyä voileipää paistetulla kananmunalla, juustolla, salaatilla, sipulilla ja majoneesilla
  • Viiden munan munakas
  • Kulhollinen muroja/mysliä
  • Kolme viipaletta paahtoleipää tomusokerilla
  • Kolme suklaapannukakkua
  • Monta kuppia kahvia
Huh, ite mietin eilen kun tuota luin, että tossa olis mun yhen tai kahen päivän ruoat. Enhä mä jaksas tollasta määrää ruokaa vetää kerralla :D Maikkarin jutun tuosta olympiaurheilijoiden ruokailusta löydät täältä. Mutta arvostan kyllä olympiaurheilijoita ihan älyttömästi. Minkä työn he ovat tehneet päästäkseen olympialaisiin, ja miten omistautuneita he ovat sille omalle lajilleen. Ja ovat jaksaneet harjoittaa taitoja siinä jo monen monen vuoden ajan.

Tässä näätte mun eiliset syömiset. Ei aamupala ihan Phelpsin aamiaiselle vedä vertoja, mutta ihan hyvää se oli ^^, Eilen tuli (niin kun voitte huomata) vedettyä ruokaa maanantainkin edestä. Oli tarkoitus vedellä eilen lounaalla vain tuo Profeel rahka ja riisipiirakoita, mutta se muuttuikin välipalaksi, kun työkaveri houkutteli mut Subwaylle herkuttelemaan. En sitten jaksanut vedellä siellä kun sen puolikkaan puolikkaasta subista. Ja olo oli aivan ähky.

Aamupala klo 7: ruisleipäviipale, 1 keitetty kananmuna, 2 dl mehukeittoa, 1 banaani + 1 green tea kapseli
Välipala klo 11.30:  Profeel mansikkarahka (nam<3), 2x riisipiirakka
Lounas klo 12.30: puolikas subi patonki (grillattu kananrinta), 0,5 litran pullo vadelma vichyä
Päivällinen klo 16.15: nakkikastiketta, 2 dl keitettyä pastaa, raejuustoa, lasillinen rasvatonta maitoa
Iltapala klo 21: banaani, riisipiirakka
Iltapala nro 2 klo 22: ruisleipäviipale päällä keitetty kananmuna

Liikkumiset: Bodypump 60', lenkki 30 min'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti