LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 31. heinäkuuta 2012

327.

Huomenta, tänään starttasi sitten heinäkuun viimeinen päivä. Kohta siis elokuun vuoro ja niin se syksy taas koittaa :) Eilen oli TODELLA tukala päivä. Täällä päin ainakaan ei ilma kiertänyt lainkaan ja tuulen virettäkään ei tullut koko päivänä. Yön aikana oli kuitenkin sadellut jonkin verran ja nyt ilma on jopa hengitettävä ;)

Eilen jäi liikkumiset väliin, sillä kävin ihastelemassa ja tuoksuttelemassa tuttuni muutaman viikon ikäistä vauvaa. Oli kyllä niin pieni ja suloinen nyytti kyseessä ettei paremmasta väliä. Oma vauvakuume kyllä otti taas notkahduksen ylöspäin. :') (Voi mun avokki parkaa)

Kuva: weheartit.com
Oli tosiaan tarkoitus kyläillä vain pikaisesti ja juosta jumppailemaan, mutta viihdyin niin kovasti tuttaviemme luona, etten malttanut jumppaan lähteä. Kyllä tuollaiset hetket ovat mielestäni arvokkaampia. <3

Eilen jäi ruokailutkin vähemmälle, kun oli niin kiire koko päivän. Söin päivän aikana yhteensä kolme eri ateriaa, ja aika pitkillä väliajoilla. Jännä kyllä, ei suurempaa nälkää päivän aikana ilmennyt. Ehkä tuo liikkumattomuuskin hieman vaikutti asiaa. Ja se että oli niin paljon tekemistä, ettei ruokailua saati nälkää edes ehtinyt ajatella.

Aamupala klo 7: Fitness hiutaleita ja rasvatonta maitoa, banaani + 1 green tea kapseli
Lounas klo 11.45: nakkikeittoa, salaattia, pieni sämpylä juustolla, jälkkäriksi jäätelötuutti
Päivällinen klo 18: nakkikastiketta, 2 dl keitettyä pastaa, 2 lasillista rasvatonta maitoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti