LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Spartacus workout

No niin nyt on taas viikonloppu ohitse. Viikonloppuna tulikin syötyä oikein olan takaa! En ymmärrä miten mulla saattoi olla niin kova nälkä oikeasti koko viikonlopun ajan.. Tuntui, että ravasin jatkuvasti jääkaapilla.

Mutta tällaisesta älyttömästä syöpöttelystä on hyötyäkin. Varmaan tuli mulla nimittäin joku raja vastaan, sillä eilen illalla totesin että NYT RIITTI. Viikonloppuna tuli syötyä sen verran, että ei tartte vähään aikaan syödä (=herkutella)! Eli siis en todellakaan ole syömistä lopettamassa, mutta tollaset turhat syöpöttelyt ja herkuttelut saa nyt jäädä.

Tosiaan nyt ei ole mitään ruokapäiväkirjoja viikonlopulta, mutta voitte vaan kuvitella :)

Jotain hyvää kuitenkin tuli tehtyä viikonlopun aikana, sillä eilen kokeilin Spartacus workoutia. Oli kyllä tehokas ”pikatreeni”. Hiki virtasi jo ensimmäisten toistojen jälkeen. Ideahan treenissä on se, että tehdään 10 eri liikettä, niin että yhtä liikettä tehdään 50 sekuntia, jonka jälkeen pidetään 10 sekunnin tauko. Näin toistetaan kaikki 10 liikettä, joiden jälkeen pidetään 2 minuutin tauko ja sitten sama juttu uudestaan. Sarjaa tehdään yhteensä 3 kertaa. Tai pitäisi tehdä. Itse jaksoin tehdä sen 2 kertaa, jonka jälkeen totesin että näin aloittelijana on hyvä lopettaa siihen. Mutta kyllä silläkin sai jo jotain aikaiseksi, sillä nyt on paikat pikkaisen kipeänä :)

Jos kiinnostus Spartacus workouttiin heräsi, löydät sen täältä: http://www.youtube.com/watch?v=DkDrKytCpqU !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti