LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 2. elokuuta 2012

325.

Huomenta ja oikein ihanaa päivän alkua teille kaikille (olipa pirtsakka aloitus :D!!) Hitsi mulla on ollut aivan kaamea nälkä jo kaksi päivää. Oon syönytkin nyt parin viime päivän aikana paaaljon normaalia enemmän. Eilenkin vetelin päivän kolmannen lämpimän ruoan siinä yhdeksän aikaan illalla. OK, en kovin suuria annoksia ole todellakaan syönyt, mutta silti, pitäisi löytää jonkinlainen roti tähän elämään taas!
Kuva: weheartit.com
En vaan käsitä sitä miten mulla on aivan älytön nälkä kokoajan. Tänäkin aamuna kun heräsin (vaikka illalla olin tosiaan vedellyt sitä italianpataa) maha kurni sen mitä ehti. Nopeesti vaan suihkuun ja sieltä suoraan aamupalan tekoon. Tämän ruoan turhan mässäilyn vuoksi en ole vaa'allekaan uskaltanut nousta :D Tiedä minkälaiset kauhulukemat sieltä näytölle pompsahtaakaan..

Kuva: weheartit.com
Yritän viikonlopun aikana saada teille uudet mitat mittailtua, kun vaihtui taas kuukausi. Ihan mielenkiinnolla odotan kyllä itsekin millaisia tuloksia tulee, kun nyt about kuukauden verran olen käynyt salilla sekä sen Bodypumpin lisännyt osaksi mun liikkumisia. En odota todellakaan mitään huimia muutoksia, koska tuntuu että olisin voinut antaa itse vielä enemmän itsestäni tämän kuukauden aikana. Mutta tuskin sitä plussan puolelle ollaan menty mitoissa (ainakaan toivottavasti)!

Kuva: weheartit.com
Aamupala klo 7: ruisleipäviipale päällä keitetty kananmuna, banaani, 2 dl mehukeittoa + 1 green tea kapseli
Lounas klo 11.30: kesäkeittoa, salaattia, pieni pala ohrarieskaa, jälkkäriksi 1 dl kahvikiisseliä
Välipala klo 13-14: pari leijona namia matkaeväinä
Välipala-Päivällinen klo 16.15: pinaattilettuja, puolukkahilloa, fetasalaattia, 1 keitetty kananmuna, lasillinen rasvatonta maitoa
Huikopala/palauttava pala treenin jälkeen klo 20: banaani
Iltaruoka klo 21: italianpataa, 1 ruisleipä viipale
Liikkumiset: Reisivatsapakarajumppa 30', kuntosali 80', lenkki 40'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti