LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 20. tammikuuta 2012

Pump setti kotiin

Eilen vihdoin olo oli hieman parempi illalla, kun töistä kotiuduin. Sainkin sitten hieman siivottua kämppää! Ihanaa oli pestä monta koneellista pyykkiä ja kunnolla puunata kämppää puhtaaksi. En kuitenkaan uskaltanu alkaa rehkimään minkään urheilun parissa.

Tänä aamuna kävin vaa'alla ja paino oli pudonnut taas kilon, eli nyt ollaan siinä 63 :) Suunta on siis alaspäin! Tukkonen olo jatkuu tänään myös, mutta aattelin kyllä tehdä tuossa kohta Jillianin treenin, jos se taas tästä lähtis käyntiin. Mulla onkin nyt viikonloppuna synttärit. Toivoin avokilta synttärilahjaksi pump settiä kotiin. Setistä löydät tietoa esimerkiksi täältä. Saa nähdä toteutuuko toiveeni!

Kuva täältä
Tässä kuitenkin eilisen raportoinnit:

Syömiset: 
Aamupala: Hapankorppu, mehua
Päivällinen: Kanakeittoa, salaattia, ruisleipä viipale ja jälkkäriks smoothieta 1,5 dl
Lounas: Makaroonilaatikkoa, maitolasi
Iltapala: Sämpylä, mehua

Liikkumiset:
Työmatka, kävely 2,5 km
Siivous 60 min

2 kommenttia:

  1. Heippa! Todella kivan oloinen blogi sulla :) Ja aivan mahtavaa,että eksyin tänne juuri tämän postauksen tiimoilta, koska haluaisin itse kotiin body pump -setin ja nyt sain vinkkiä mistä sen voisi saada. Mahtavaa! Tsemppiä painonpudotus projektiin! Itselläni alkaa sama projekti kun maha-asukas syntyy. Jään seurailemaan edistymistäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät :) Tilaukseen tosiaan pump-setin laitoin, joten heti kunhan se kotiutuu laitan siitä vähän lisää juttua.

      Poista