LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 6. elokuuta 2012

322. & 321.

Huomenia, nyt olis taas yksi viikonloppu ja reissu takana päin. Oli kyllä aika aktiiviviikonloppu. Tuli pelattua jos jonkinmoista peliä, kun oltiin lapsiperheessä viikonloppukylässä. :)

Jos viikonloppuna tuli harrastettua vaikka minkälaista hyötyliikuntaa, tuli myös syötyä. Eilen lähti melkein lapasesta tuo syöminen, sillä päivällä tuli kanatortillan kaverina vedettyä ranskalaisia ja jälkkärinä makeannälkään laku. Illalla vielä maistelin miehen sipsipussista muutamat sipsit. Voi perjantai, kun tänä aamuna oli pieni ruokailumorkkis. Onneks kohta pääsee ruotuun, kun alkaa Superdietti! Jos et ole vielä ilmottautunut, täältä kauttahan sinne pääsee ilmottautumaan: http://www.fitfarm.fi/!

Olen muuten nyt ollut oikea penkkiurheilija ja seuraillut olympialaisia. Eilen oli aika jännät paikat kun oli vuorossa miesten 100 metrin finaali. Kuten olinkin ajatellut Bolthan sen voitti, ja Blake tuli toiseksi. On kyllä siinä aikamoinen kaksikko. :)

Kuva: iltalehti.fi
Vaikka viikonlopun aikana tuli mässäiltyä jos jonkin verran, uskallauduin tänään vaa'alle (ehkä hieman rankaistaksenikin itseäni;D). Vaaka näytti lukemiksi 65,9. Joten alaspäin mentiin, vaikka vähän tuli lipsuttuakin. Lupailin teille kilpailua kun painan 65 kiloa, mutta starttaan kilpailun täällä, kunhan vaa'assa on lukemat 65,5. :) Eli nyt on siis korkea aika liittyä blogini lukijaksi. Koska (TOIVOTTAVASTI) vaaka voi näyttää nuo lukemat hyvinkin pian. ;)

Lauantai:
Aamupala klo 7.45: ruisleipäpalanen päällä juustoa ja kurkkua, 2 dl mehukeittoa + 1 green tea kapseli
Välipala klo 11: 3 riisipiirakkaa
Lounas klo 13: jauhelihakastiketta ja spagettia
Päivällinen klo 18: porsaan grillivarras, grillimakkara, grillinyytti (perunaa, parsakaalia, porkkanaa)
Iltapala klo 19.30: kinuskikakkua, viiniä
Liikkumiset: pyöräily 20'
Sunnuntai:
Aamupala klo 9: kaurapuuroa, vadelmamehukeittoa
Lounas klo 12.30: kanatortilla, kokista, ranskalaisia, jälkkäriksi laku
Päivällinen klo 16.45: 5 x verilettu, puolukkahilloa, kurkkusuikaleita
Illalla vähän sipsiä :(
Liikkumiset: rantalenttis 60'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti