LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 7. elokuuta 2012

320.


HUOMENIA :) Ihana tulla töihin, kun täällä kuuluu puhetta :D Eli ihmiset on palannut töihin ja täälläkin alkaa se "normi"arki! Eilen oli jopa ruuhkaa ruokalan jonossa. ;) Ihan kiva päästä taas tähän normaaliin työtahtiin kiinni, ja rullailla taas vuosi etiäpäin.

Mietin eilen, että vaikka alussa tuntui etten saa salitreenejä & jumppia mitenkään osaksi normaalia arkea, nyt niistä on tullut mulle jopa jokapäiväinen "pakollinen" ohjelma. Saa nähdä miten syksyn osalta käy, mutta hyvä rutiini mulla ainakin on nyt kehittynyt salitreenamisen osalta, joten eiköhän samalla rutiinilla pusketa vuoden läpikin :) Tietyt jumpat & vähintään kerran viikossa toteutuva salitreeni on kehittynyt mulle osaksi arkeani, ja ne täytyy joka viikko toteuttaa.

Uskon, että syksyn osalta Superdietti auttaa minua vakiinnuttamaan liikkumisen & terveellisen ruokavalion osaksi myös hieman kiireellisempää arkeani. Odotankin jo innolla mitä Superdietti tuo tullessaan :) Enää pari viikkoa niin se alkaa ^^, Jännäilee kovasti jo.

Nyt starttaan työpäivän :) Joten oikein mainiota päivää teille muille, ehkä vielä lomalla oleville.

Aamupala klo 7: kaurapuuroa ja mehukeittoa, banaani + 1 green tea kapseli
Lounas klo 11: broileripyöryköitä, salaattia
Päivällinen klo 17: 4 x verilettu, keitettyä riisiä, kurkkua
Iltapala klo 21.15: vaalea leipäviipale juustolla, banaani, lasillinen rasvatonta maitoa

Liikkumiset: Step 30', RVP 30'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti