LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 8. elokuuta 2012

319.

Aamuja :) Viikko taas melkein puolessa välissä. Kyllä tää aika menee nopeaa. Kelikin viilenee ulkona siihen malliin, että kohta saapuu syksy. Lehdet alkaa tippua puista ja vettä satelee. Syksy on ehkä kenties yksi lemppareista vuodenajoistani. Vaikkakin sillon tulee vettä, mutta vesisadekin on kiva jos se tapahtuu illalla, kun olen jo päivän aherrusten jälkeen käpertynyt kotiin sohvalle peiton alle.No mutta vielä nyt ei syksystä puhella, eiköhän nautita tämä kesä kunnialla loppuun saakka. ^^,

Eilen kävin pumppitunnilla taas, ja pistelinkin selkäbiisiin normaalia suuremmat painot. Kyllä muuten tuntui treeni tänään aamulla sängystä noustessa. Maanantainen steppi muuten pisti mun pienen pienet pohkeet kovaan treeniin, ja olenkin saanut treenin vaikutuksista "nauttia" tässä jo pari päivää. Erityisesti tänä aamuna pohkeet muistutti olemassa olostaan ja tuntuukin että lihakset on nyt todella kireässä kunnossa.

Eilen luin jostain lehdestä (en enää yhtään muista mistä) perus kysymys - vastaus palstaa. Siellä oli eräs vähän minua nuorempi neiti-ihminen kysellyt, että miten saisi vatsamakkarat kadoksiin. Millaista treeniä se vaatiikaan!? Kysymykseen vastannut ihminen halusi korostaa ruokavalion merkitystä, mutta myös suositteli vatsamakkaroiden (+ muiden makkaroiden) hävittämiseen tehokasta kuntosalitreeniä. Tästä vinkin ottaneena, päätinkin että tänään töiden jälkeen suuntaan kuntosalille ahertamaan makkarat veks. :)

Mainiota päivää teille lukijoille. Kovasti yritän ahertaa, että saataisiin ne vaa'an lukemat alle 65,5 niin saadaan teille kisa pystyyn ;)

Aamupala klo 7: vaalea leipäviipale juustolla, 2 dl mehukeittoa + 1 green tea kapseli
Lounas klo 11.30: kinkkukiusausta, fetasalaattia, ruisleipäviipale, jälkkäriksi jäätelötuutti
Välipala klo 14.30: banaani
Päivällinen klo 16.20: italianpataa, lasillinen rasvatonta maitoa, ruisleipäviipale tuorejuustolla
Iltapala klo 21.15: 2 x lämmin ruisvoileipä juustolla

Liikkumiset: Bodypump 60'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti