LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 10. elokuuta 2012

317. & 318.

Huomenta. Nyt on liikkumisfiilikset aika matalalla. Viimeisin liikuntasuoritus on toissapäivältä, keskiviikolta. Silloin tempaisin reilun tunnin salitreenin. Hieman alko jalkaprässissä toista polvea vihlomaan, mutta ei pahasti joten jatkoin treenin kunnolla loppuun. Keskiviikkoiltana kuitenkin polvi vihoitteli jälleen. Aina kun polvea taittoi tuntui aivan sietämätön vihlasi polvilumpion takaa, alhaalta.

Eilen, torstaina, oli suunnitelmissa lähteä kahvakuula tunnille ja sen jälkeen vetämään salitreeni. Mutta polvi päätti vihotella sitten ihan kunnolla koko päivän. Päätinkin sitten antaa sille ansaitun levon.

Tänään tuntuma jalassa on jo parempi, mutta tälle päivälle onkin kiire ohjelma. Nimittäin viikonloppuna olisi edessä kesän ekat ja ainoat festarit. :) Annetaankin mun polvelle kunnon lepoa, niin jos sitä sunnuntaina kykenisi pumppitunnille. Sitten onkin enää viikko kunnes alkaa Superdietti. JES!

Mutta nyt nopeesti pitää painaa työhommat pois alta, että pääsee festariloimaan. :) Onko vielä muita festareille lähtijöitä, vai onko kesän festarit jo kierretty tältä kesältä? :)

Keskiviikko:
Aamupala klo 7: maustamatonta jogurttia, mehukeittoa, banaani + 1 green tea kapseli
Lounas klo 11.30: kinkkukiusausta, salaattia, suolapähkinöitä, ruisleipäviipale
Päivällinen klo 17.30: broileripyöryköitä, riisiä, kurkkupalasia, lasillinen rasvatonta maitoa
Liikkumiset: kuntosali 1 h 15 min

Torstai:
Aamupala klo 7: ruisleipäviipale juustolla, banaani + 1 green tea kapseli
Välipala klo 9: kinkkusarvi, kupillinen teetä
Lounas klo 11.30: kinkkumakaroonilaatikkoa, salaattia, ruisleipäviipale, jälkkäriksi banaani
Välipala klo 14: kupillinen teetä
Päivällinen klo 17.15: broileripyöryköitä, riisiä, kurkkua, lasillinen rasvatonta maitoa, täysjyväleipäviipale juustolla
Iltapala klo 20: lämmin ruisvoileipä juustolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti