LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 15. elokuuta 2012

312.

Mooi, eilen pääsin vihdoin jotenkin käsiksi tähän arkeen. Eli suuntasin pumppitunnille. Aikomuksenahan oli rääkätä omaa kroppaa oikein kunnolla. Ja alkupuolikkaan tunnista rääkkäsinkin itseäni ihan kunnolla.

Mutta puolessa välissä alkoi heittää päässä (vissiin on kroppa aika väsynyt ton viikonlopun jäljiltä.. tai sitten vaivasi jonkinmoinen nestehukka). Lopputunti piti ottaa normaalia rauhallisemmin, mutta eihän sitä ihan tooosi rauhallisesti millään pumppitunnilla malta olla. Silläkin riskillä, että pyörryn keskelle jumppasalia, päätin vedellä lopputunninkin suht koht täysillä, hieman vain painoja vähentäen. Kyllä se hiki virtasi, vaikka tangossa oli normaalia pienempiä painoja.

Jännä miten viikonlopun riekkumiset painaa vieläkin kropassa. Olo oli kyllä aika kaamea siinä tunnin aikana, mutta ohjaaja oli niin supertsemppaava niin ei kehdannut jättää kesken. Eikä kyllä oma mielikään siihen lupaa antanut ;)

Tunnin jälkeen oli kyllä todella rikkipoikkipuhki olo. Olin luvannut vielä miehelle, että kävelen salilta pois, jota kyllä hieman kävelylenkin aikana kaduin. Nimittäin ei ole koskaan tullut käveltyä noin hitaasti tai niin väsyneessä olotilassa. En edes jaksanut lenkin startatessa laittaa musiikkia soimaan :D Säälittävää, tiedän.

Tänään olisi vuorossa salitreeni, yritän nyt noita jumppia vältellä pari päivää, ettei ihan heitetä veiviä :D Hyvin olen oppinut omaa kroppaani kuuntelemaan, ja nyt se vaatii jonkinlaista lepoa. Aivan kuitenkaan en sitä lepotilaan laske. :P

Aamupala klo 7: ruisleipäviipale juustolla, 2,5 dl mansikkamehukeittoa + 1 green tea kapseli
Lounas klo 11.30: kaalikeittoa, salaattia, ruisleipäviipale, jälkkäriksi hedelmärahkaa
Välipala klo 16: riisikakkuja
Välipala nro 2 klo 19.30: banaani
Päivällinen klo 20: 4 x pinaattilettu, kasvisgratiini

Liikkumiset: Bodypump 60', lenkki 40'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti