LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 21. elokuuta 2012

305.

Noniin, nyt on eka päivä Superdiettiä takana. Eilen tuli tehtyä ensimmäinen treeni, joka ohjelmaan kuului, sekä pieni iltalenkki. :) Oli muuten melko viileä keli eilen illalla. Onneks olin varautunut kunnon määrällä vaatteita, niin ei tullut vilu.

Ruokailuissa melko hyvin pysyin annetuissa ohjeissa, iltapalalla vain vetelin marjoja, koska maitorahka tuntui melko raskaalle vaihtoehdolle yhdeksän aikaa illalla. Mutta mitä nyt eilen kokkailin ruokia valmiiksi seuraaville päiville, voin vaan todeta että tällä dietillä ei tule nälkä :D Niin hirmuisia nuo annokset on mun normaaleihin ruokiin verrattuina. Huhh heijjaa..

Saa nähdä millon tässä alkaa iskeä epätoivo uusien ruokien keksimiseen, mutta nyt oon kyllä kehitellyt kaikenmoisia variaatioita, että oon todellakin kaivanut jostain syvältä sisältäni mun sisäisen top chefin. Ihan yllätin itsenikin, mitä kaikkea herkkuruokaa noista aineksista oon kehitellyt. Ehkä sitten kuuden viikon projektin loppupuolella alkaa ote ontumaan ja epätoivo iskeä. Mutta nyt ei ainakaan vielä. Odotan jo vesikielellä, että millon pääsen herkuttelemaan kaalikääryleillä. Nyt pitää ensin kuitenkin syödä alta eilen tehdyt ruoat. Ehkä sitten viikonloppuna herkutellaan ;)

Aamupala klo 7: Smoothie (maitorahkaa, mehukeittoa, mansikoita, soijalesetiinirakeita, kaurahiutaleita) + 1 green tea, 3 fast burner & 1 omega3 kapseli
Lounas klo 11.30: parsakaalikeittoa, salaattia
Välipala 14.45: punaviinimarjoja, maitorahkaa
Päivällinen klo 16.45: naudanjauhelihaa, täysjyvämakaroonia, papuja, raejuustoa + 3 fast burner kapselia
Iltapala klo 21: marjoja

Liikkumiset: SD kotitreeni 40', lenkki 25'

5 kommenttia:

  1. Kyllä se nälkä vielä iskee, usko pois! Itse olin myös Superdieetin ensimmäisten päivien aikana aivan ähkyssä, mutta kun aineenvaihdunta lähti liikkeelle ja ruokamäärätkin pieneni, sitä alkoi kyttäämään kelloa, että milloin oikein saisi taas syödä.
    -Riippumaton ajattelija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin uskoa, että nälkä tässä vielä tulee. Koska jos tätä tahtia syön, niin varmaan tulee lisää kiloja :D

      Poista
    2. Ei noillakaan ruokamäärillä lisäkiloja tule. Ruokamäärät monella nousee entiseen verrattuna, mutta säännöllinen (ja oikein koostettu) syöminen buustaa aineenvaihduntaa niin reippaasti, että paino ennemminkin laskee kuin nousee.

      Poista
  2. Mistäs sä olet tällaisen Superdieetin löytänyt?? Mitä siihen kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fitfarmin kautta. :) Eli siihen kuuluu ruokaohjeet, sekä treeniohjelmat. Kannattaa käydä lukemassa lisää tuolta Fitfarmin sivuilta :)

      Poista