LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 22. elokuuta 2012

304.

Moi, eilen ei ruokailut menny ihan niin kun Superdietissä pitäis, en nimittäin vaan saanut illalla syötyä mitään. Pumpin jälkeen vetäsin banaanin niin sanotusti palauttavana, mutta jotenkin oli niin oksennustautiolo illalla, että en mitään muuta alas saanut. Jos sitä tänään saisi kaikki määrätyt ruoat alas ;)

Eilen tosiaan kävin vetämässä perinteisen tiistain bodypump treenin. Oli kyllä mahtavaa, mutta huomas, ettei ihan sunnuntain pumpista oltu vielä palauduttu. Tänään varmaan palauttavaa lenkkiä tai muuta aerobista vuorossa.

En oo vielä ehtinyt hankkimaan kaikkia tarvittavia ravinteita tuohon Superdiettiin. Olen nyt vedellyt noita erilaisia kapseleita, mutta vielä pitäisi kunnon palkkari ja treenijuoma hankkia. :)

Tänään taidan kehitellä jotain kaalista ruoaksi. On sen verran vesi kielellä tässä haisteltu jääkaapin perukoilla nakuttavaa kesäkaalia, että se on varmaan tänään vuorossa. En jaksa pidempään odottaa ;) Ai että tulee ihan tässä kohta nälkä. Taidankin tästä suunnata nokan kohta kohti ruokailua.

Aamupala klo 7: smoothie (mehukeittoa, maitorahkaa, kaurahiutaleita, soijalesetiinirakeita), marjoja + 1 green tea, 2 omega3 & 3xfast burner kapselia
Lounas klo 11.30: kanaperunapaistos, vihersalaatti
Päivällinen klo 16.45: Naudanjauhelihaa, papuja, täysjyvämakaroonia, raejuustoa + 3 fast burner kapselia
Treenin jälkeen klo 19.30: banaani

Liikkumiset: Bodypump 60'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti