LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 19. heinäkuuta 2012

Testissä: Nutrilett Carbonara pasta

Päätinkin jo tänään lounaalla testailla pastaa.. Tässä tulis hieman kuvia pastan valmistuksen ajalta ja sitten lopussa kommentit siitä mitä mieltä ruoasta olin.

Ensimmäiseksi kaadoin pasta-ainekset pieneen kattilaan, ja sekaan heitin 3 dl kylmää vettä.

Sitten aloitin armottoman sekoituksen, sillä ainekset piti sekoittaa hyvin veden kanssa. Tämän jälkeen siirsin kattilan liedelle ja jatkoin sekottamista niin kauan kunnes härdelli oli kiehumisvaiheessa.

Sitten pienensin lieden lukemia ja annoin härdellin muhia pienemmällä lämmöllä noin 9 minuuttia. Tässä teille vielä valmistusohjeet. ^^

Ja tässä on valmis annos (ei ihan kaikkea, sillä en aivan niin suurta annosta jaksa mitä pussista syntyi) raejuuston ja leipäviipaleen kera.
Aiempiin "laihdutusruokiin" verrattuna tämä pasta oli mielekäs kokemus. Itse asiassa ihan hyvää ja syötävää. Vihaan sellaista "jauhomaista" makua mikä useimmissa laihdutusvalmistepastoissa/-ruoissa on. Tämä kuitenkin tuli syötyä ihan loppuun saakka. Esim. Jos vertaan Easydiet ruokiin joita olen myös aiemmin testaillut; tämä pasta oli syötävää, Easydiet pastat taas ei. Hieman toki se jauhomainen maku tässä tuntui, mutta ei läheskään niin pahana kuin joissain muissa pastoissa. Ja raejuuston kanssa, oikein herkullista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti