LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

339.

Tänään jäi pyöräilyt vähemmälle sillä vettä on satanut ihan kaatamalla koko päivän. Joten päätinkin pyörälenkin tilalle suunnata suoraan kuntosalille. Pienen tunnin rääkin siellä itelleni vedin. Kyllä huomas, että eilisen pumpin jäliltä varsinkin olkapäät ja etureidet oli tänään aika kovilla. Päätinkin suosiolla jättää hauikset ja ojentajat väliin, sillä huomenna oon menossa kahvakuula tunnille + tekemään salitreenin mun ystävän kera. Säästelin siis paukkuja vähän huomisellekin.

Kuntosalin jälkeen palauttava urheilusuoritus toteutuikin tänään mansikkapellolla. Sen verran sään jumala armahti meitä, että saatiin pari sankollista kerättyä punaisia herkkuja pakkaseen. (Ok, osa tulee herkuteltua jo tänään). Tässä parasta aikaa kokkailen makaroonilaatikkoa meidän perheelle. Meni taas tää syöminen hiukan myöhäseks. Mutta täyty tekasta vielä tänään, koska 1. ei olla illalla vielä syöty mitään ja maha kurnii ja ilmoittelee nälkätilastaan ja 2. tartten huomiseksi eväät, ja mikä parempaa kuin kotitekoinen makaroonilaatikko. 

Iltapalaksi ajattelin herkutella muutamalla mansikalla ja vaniljavaahdolla.. NAM! :) Oikeesti mietin tänään, kun pari mansikkaa tuli vedeltyä poskeen siellä pellollakin, että miksi sitä herkuttelee kaiken maailman sokerisilla karkeilla. Kun kuitenkin Suomesta löytyy tuollaisia terveyspommeja ja paljon paremman makusiakin vielä!! :) Joten eiköhän nyt kaikki unohdeta karkit kaupan hyllyille ja suuhun pistetään mansikkaa niin että napa ruskaa :) Täällä ainakin tehdään niin.

Päivän lounas.

Tänään bongasin kaupasta Nutrilettin uutuus pastaa. Ostin paketin, mutten pystynyt sitä tänään vielä töissä valmistamaan. Ajattelinkin sen tekaista jossain välissä töihin lounaaksi. Kaloreita Nutriletin versiossa tuohon yläpuolella olevassa kuvassa olevaan broilerisalaattiateriaan oli lähes puolet vähemmän. Saa nähdä onko maultaankin parempaa, sillä tuo salaattiateria oli kyllä totaallinen pettymys. Aivan karsean makuista ja kaloreitakin liki pitäen 400. Jäi lähes puolet syömättä, eka puolikas meni nälkään, mutta loput sai mennä roskakorin täytteeksi. Mutta niin, tuosta Nutriletista voisin tehdä postauksen, kunhan sitä pääsen testailemaan. Tuon Carbonara pastan lisäksi kaupassa oli myös jotain tomaattipasta versiota tuosta. Päätin kuitenkin tuon ottaa ensimmäisenä testaukseen.

Mutta nyt makaroonilaatikon syöntiin ja mansikoilla herkuttelemaan :) Hauskaa iltaa teille kaikille!

Nutriletin kevyempi vaihtoehto lounaaksi.




Aamupala klo 6.40: näkkileipä juustolla, mansikkamehukeittoa ja maustamatonta jogurttia, puolikas banaani + 3 fast burner, green tea & 2 priorin kapselia
Lounas klo 11.45: broilerisalaattia, 2 riisipiirakkaa
Välipala klo 14-14.30: proteiini jogurttijuomaa, riisipiirakka
Päivällinen klo 20.45: makaroonilaatikkoa
Iltapala klo 21.30: mansikoita ja vaniljavaahtoa
(Iltapalan ja päivällisen ajat puuttuu kun en ole niitä vielä päässyt herkuttelemaan)

Liikkumiset: kuntosali 1h

4 kommenttia:

  1. Hyi, nuo Saarioisen "salaatit" on tosiaan aivan karseita. Itsekin kerran suurin odotuksin ostin ja voi kyllä sanoa, että oma räkäkin on parempaa - ja varmaan terveellisempääkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo :D Aivan hirveetä moskaa. Nälissäni menin ruokkiksella kauppaan ja jotain täyty napata mukaan. Enpä ollu noita ennen maistanu, ni täyty testata! Sitä virhettä en tee enää uudestaan!!

      Poista
  2. Itse olen kokeillut sitä Nutriletin tomaattipastaa ja se vasta kamalaa oli!! Koostumus oli sellaista jauhomaista, ja maku todella hirveä. En kyllä tykännyt itse yhtään.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja toivotaan että olis hienot ilmat! Ainakin tuon automatkan ajan :)

    VastaaPoista