LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 20. heinäkuuta 2012

338.

Eilen ajattelin testailla hieman erilaista aterioiden rytmitystä. Normaalisti oon aina syönyt aamupalan siinä ennen töihin lähtöä, klo 6.30 - 7 välillä. Lounaan syön yleensä vasta klo 12 aikoihin. Siinä tulee pitkä tovi taukoa ruokailuista ja useimmiten nälkä onkin aivan älytön tuolloin puolilta päivin. Nyt olenkin parina päivänä lounaan syönyt jo 11 maissa, koska en ole kestänyt vain enää hetkeäkään ilman ruokaa.

Päätinkin ottaa välipalat aiempaa ahkerammin käyttöön. Eilen raahasinkin töihin mukaan poimimiamme mansikoita ja napostelin niitä siinä reilun parin tunnin päästä aamupalasta. Ja yhden riisipiirakankin vetäsin. Näin välttää ehkä sen armottoman nälän tunteen ja lounaan syöminenkin menee myöhemmäksi. Mikä taas helpottaa aterioiden & treenien rytmitystä illemmalla.

Olen lueskellut tämän hetkisten Fitnessmalli 2012 -finalistien blogeja. Kyllä sieltä saa armottoman motivaatiopuuskan ja treeni-ilon kun niitä selaa. :) Suosittelen teille muillekin motivaatiota kaipaaville. Eli blogit löydät esim. Fitnessmalli 2012 Facebook sivuston kautta.

Mies linkitti mulle juuri äsken Facebookin kautta Iltalehden jutun kuudesta eri laihdutusvirheestä. En tiedä oliko se jonkinlainen vinkki, että teen jotain noista :D Lähinnä veikkaan, että se koskee noita Fastin kapseleita, mitä syön joka päivä. Mutta itse en syö niitä minään laihdutuspillerinä, vaan tehostamassa urheilusuoritusteni vaikutusta! :) Jos kiinnostus Iltalehden juttua kohtaan heräsi, löydät sen täältä: http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2012072015864554_lh.shtml

Eilen tulikin reippailtua muuten hieman enemmän. Käytiin kaverin kanssa puolen tunnin kahvakuulassa, jonka jälkeen jäin vajaaksi tunniksi salille. Sitten vielä salitreenin jälkeen heitin 45 minuutin lenkin palauttavana osuutena. Mutta oli kyllä hyvä olo, kun taas teki kaikenlaista. Muuten totesin eilen salitreeniä tehdessäni, että joskus salilla samanaikaisesti olevat ihmiset voivat toimia kunnon motivaattoreina. Siinä kun ähkin ja puhkin tehdäkseni etureisiä naama irvessä ja mietin että ei hemmetti, nyt ei enää jaksa vääntää. Samalla huomasin tytön jolla oli aivan USKOMATTOMAT jalat (erityisesti etureidet) ja sain tsempin päälle ja jaksoin vääntää sarjat loppuun ajatuksena: Joskus minunkin jalat näyttää tuolle ;)

Treenien jälkeen testailin Valion uutta ProFeel proteiinijuomaa mansikan makuisena. JA HYI YÄK, oli aivan hirveetä moskaa. Joka suullisen jälkeen meinas tulla oksennus :o Puolet jätinkin juomatta, kun ei vaan voinut juoda... En tiedä onko suklainen versio sitten parempi, mutta tuo mansikka ei ainakaan enää löydä tietä minun käsiini.

Ei mun suosikki!

Mutta nyt parasta: Tänään sain herätä auringon paisteeseen. Ei yhtään haitannut, vaikka aurinko alkoi porottamaan suoraan silmiin jo ennen kello kuutta, ja herätys oli varma. :) Toivottavasti tuo hyvä keli kestää koko päivän, töiden loppumisen jälkeenkin. Pääsisi ulos liikkumaan <3 Vaikka tykkäänkin nykyään yhä enemmän salilla olosta ja jumppatunneista, mutta silti kesällä parempaa ei olekaan kuin ulkona liikkuminen hyvässä säässä.

Aamupala klo 7: maustamatonta jogurttia, puolikas banaani, 4 mansikkaa + 3 fast burner & 1 green tea kapseli
Välipala klo 9.30: riisipiirakka, mansikoita
Lounas klo 11.45: Nutrilett Carbonara pastaa, raejuustoa, real leipäviipale, lasillinen rasvatonta maitoa, jälkkärinä pari Läkerol pastillia
Välipalat klo 14&15: riisipiirakka (14), banaani (15)
Lounas klo 16.30: makaroonilaatikkoa, raejuustoa ja lasillinen rasvatonta maitoa sekä jälkkäriksi muutama mansikka + vaniljavaahtoa
Treenien jälkeen klo 20: puolikas protskujuoma (hyi!)
Iltapala klo 21.30: mansikoita ja vaniljavaahtoa + kauraleipäviipale meetvurstilla (yök)

Liikkumiset: kahvakuula 30', kuntosali 50' ja lenkki 45'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti