LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Salitreeni

Tosiaan lupailin teille tovi sitten, että laitan teille mun tämän hetkisen salitreeniohjelman + painot. Tiedän, että moni jättää painot merkkaamatta, mutta itse haluan ne laittaa sillä joillekin se voi olla hyvä merkki mistä aloittaa, sekä ihan vertailun vuoksi.
En tiedä ovatko painomääräni kuinka paljon enemmän salitreenausta harrastaneita pienempiä.. Mutta näillä menen nyt, koska ne ovat minulle tällä hetkellä sopivat. Voin päivitellä teille aina, jos muutoksia ohjelmaan tai painomääriin tulee. Jos kiinnostusta teillä vain on?

Mutta tässä siis tämä yksijakoinen saliohjelmani. Joka laitteella teen aina 3 sarjaa, 15 toistolla ja tämän jälkeen vaihdan seuraavaan laitteeseen. Saatan vaihdella laitteiden/liikkeiden järjestyksiä eri kerroilla, mutta pyrin siihen etten esim. tee jalkaliikkeitä kahta peräkkäin, vaan välissä esim. selkää tai vatsaa.

Jalkaprässi 105 kg
Olkapää (nostolaite) 30 kg
Etureidet 35 kg
Selkä vetolaitteella 30 kg
Takareidet 35 kg
Rinta-olkapää prässi 25 kg
Sivuvatsat 25-30 kg
Ojentajat taljassa 30 kg
Selkä 45 kg
Hauis taljassa 30 kg
Vatsarutistus 35-45 kg

En muuten tiedä laitteiden oikeita nimiä, koska en ole todellakaan mikään ammattilainen. Joten yrittäkää selvitä tällä minun sepostuksellani / keksimilläni nimillä :D

Otan mielelläni vinkkejä niksejä ja neuvoja vastaan. Mitä kannattaisi jättää pois / mitä lisätä? Olen ajatellut lisääväni vielä sisäreidet ohjelmaan, sillä siellä mulla on työnsarkaa. :)

6 kommenttia:

  1. No jo on painot! Mulla on jalkaprässissä 60kg. :D Vertailuna viel toi ojentajat mul on 25kg mut hauis vaan 17,5kg. Hienot painot kyl! Montako teet toistoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen 3 x 15 aina per liike. :) Joissain tuo 15 tekee TOOOSI tiukkaa, mutta kyllä sen naama irvessä jaksaa vääntää.

      Poista
    2. Okei, samat on siis itelläkin 3x15. :) Pääsispä useemmin tonne salille pumppaileen et sais kans vähän isompii painoja ;D

      Poista
    3. Tää nyt kyl antaa mulle semmosta puhtia et taidanpa ens salireissulla nostaa jokalaitteessa pykälällä painoja! :D

      Poista
    4. :) Noni eiku pumppaamaan salille sitte!!

      Tänää teki tiukkaa salilla eilisen pumpin jäljiltä, mutta naama irvessä ja unelmien kroppa mielessä jakso painaa eteenpäin :D

      Poista