LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

347.

Huomenta :) Tässä taas tulisi eilisen kuulumisia. Eilen tulikin urheiltua mulle epänormaalin paljon, eli kolme tuntia :) Mutta näin lomalla sitä saakin treenata ;)

Käytiin miehen kanssa eilen puoli toista tuntia treenailemassa tennistä. Kyllä se alkaa lyönnit paranemaan kerta kerralta. Ehkä tosiaan loppu kesästä saan lyönnin ku lyönnin onnistumaan! Eilen treenasin enemmän tota syöttämistä. :) Se kun on mun kaltaselle anti-tennisharrastajalle kovin vaikeeta. :D Ja sit treenattiin mun vaikeinta lyöntiä - eli rystylyöntiä. Niin ja vähän verkkolyöntejäkin.. Huhh, kyllä mies piti mulle sellasen treenin, et hiki virtas :) Sain juosta kun apina.. Vaikka sain kyl miestäki juoksutettua :D

Kuva: weheartit.com

Illalla olikin vuorossa perinteinen pumppi. Sain lisättyä muutamiin biiseihin painoja. Ja muutamien jälkeen totesin, et no näihinkin olis voinu lisäillä. Eli ens kerralla sitten niihinkin lisää painoja vaan :) Hauikset sai eilen erityisesti kyytiä kun niihin päätin lisätä ihan kunnolla painoja! Kyl nyt tuntuu että on pumppailtu. Pumpin jälkeen päätin tehdä pienen puolen tunnin palauttavan iltalenkin, enkä halunnu että mies tulee mua salilta hakemaan.. Kyllä teki terää se puolen tunnin pikkulenkkiki. :) 

Tänään jos sää sallii, käydään miehen kanssa "vaeltelemassa" tuossa meidän lähellä olevassa maastossa. Siellä on valittavana lenkkiä niin viiden ja 22:n kilsan välillä. Voipi olla että alotellaan tosta vitskasta. Mut saapi nähdä :) Nyt lähden aamupalan tekoon ja herättelemään miekkosta tuolta sängyn pohjalta. Tai no taidan antaa sen nukkua, kun onhan silläkin loma <3

Toivottavasti aurinkoista päivää kaikille. Menkäähän ja nauttikaa kelistä (jos mahdollista) sekä urheilkaa :)

Aamupala nro 1 klo 7.15: mansikkamehukeittoa & maustamatonta jogurttia + 3 Fast Burner, 1 Fastin Green Tea & 2 Priorin kapselia
Aamupala nro 2 klo 8.30: puolikas tonnikalapatonki & 1 trip-mehu
Lounas klo 12.45: kanakanttarellipastaa, fetasalaattia, lasillinen rasvatonta maitoa + 3 Fast Burner kapselia
Välipala klo 15.30: ruisleipäviipale päällä graavilohta, salaattia ja kurkkua + banaani
Välipala klo 17: puolikas sämpylä tuorejuustolla
Iltapala klo 21.15: DietMix palautusjuoma illan urheilujen jälkeen

Liikkumiset: Tennis 1,5 h, Bodypump 1h ja palauttava iltalenkki 30 min

PS: mies veteli eilen kylmää kokista. Ja totesin että ei tee yhtään mieli ees :) En muista yhtään ees mille kokis maistuu, joten en ees halua maistaa ja muistaa :D (älkääkä työ kertoko ;)!!)

3 kommenttia:

  1. Urheilurikas päivä ollut sinulla :D

    Lomalla monesti tulee laiskoteltua, joten on hyvä että saat pidttyä rytmiä ja rutiiia yllä :D

    VastaaPoista
  2. Luin tuossa aikani kuluksi sinun koko blogisi, alusta alkaen. Aluksi minua ärsytti, kun käytit esim vesisadetta syynä siihen, ettet mennyt lenkille. Mutta muutaman hetken luettuani aloin tunnistamaan itseni teksteistäsi. :) Olen vähän samanlainen tekosyiden keksijä ja "no kyllä minä sitten huomenna"-ihminen. Tiedän, että mukavuuden haluisena jotkin päivät vaan ovat liian "kiireisiä" urheilulle. Tsemppiä siis ja paljon! :D Ja herkkuja ei todellakaan tarvi itseltään kieltää! jos syöt levyllisen suklaata liikut sitten saman verran että saatu ylimääräinen energia palaa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän itsekin, että helposti sitä keksin kaikenmoisia tekosyitä ettei tarvitsisi lähteä liikkumaan! Mutta pyrin niistä pääsemään eroon jatkuvasti ja välillä onkin suurta kamppailua itsensä saamiseksi ylös sohvalta - mutta lopulta se on sen arvoista :) Blogin alkutaipaleilla asetinkin itselleni hieman liian isoja tavoitteita mielessä, ja tämän vuoksi väsyinkin todella urheiluun yms. Nyt olen löytämässä sitä inspistä taas, ja pyrinkin pitämään tavoitteet riittävän pieninä. Näin pysyy mielihalu yllä, eikä tarvitse keksiä minkäänlaisia tekosyitä.

      Mutta siitä vesisateesta! En vain tykkää lenkille lähteä jos vettä tulee taivaan täydeltä. :) Pyrin sitten tekemään kuitenkin jotain muuta tai pidän lepopäivän ja seuraavana päivänä treenaan entistä enemmän! Ihmiset on erilaisia. Yksi minunkin kavereista rakastaa lenkkeillä sateella, mutta minä en. Joten minulle se on riittävä syy jättää väliin sinä päivänä lenkkipolut :)

      Poista