LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 12. heinäkuuta 2012

346.

Mooi, eilen oli taas yksi aktiivinen lomapäivä. Lähdettiin miehen kanssa hieman seikkailemaan läheiseen metsään. Tulikin siellä vaellettua lähes tunnin ajan. Kyllä oli hyvää treeniä pepulle ja reisille, kun oli melkosta nousua koko matka :)

Illalla tein tässä kotisalilla taas pienen treenin. Itseasiassa Saaran PT Cornerin toisen päivän treenit. Ja vielä päälle kävin heittää palauttavan lenkin. Oli sen verran takkusta tuo iltalenkillä kulkeminen, että ajattelin tämän päivän salitreenin vaihtaa lepopäivään ja hoidella salitreenin huomenna perjantaina. Mies hieman kokeneempana urheilijana neuvo pitämään lepopäivän nyt, että sitten kulkee treeni salillakin paremmpin.. Turha sinne lähtee painoja nitkuttamaan kun ei kule niin ei kule.

Ehkä jotain pientä kuitenkin teen tänäänkin, sillä jotenkin nyt on olo ettei malta vaan pysyä paikoillaan! :) Mutta hyvä niin. Se fiilis käytettävä hyväksi.

Nyt lähden katsomaan eilen vuokraamamme leffan loppuun ja sitten suuntaankin kaupungille :) Huomenna pyörän ostoon, kun tulee lomarahat ;)  


Keskiviikko:
Aamupala klo 9.15: mansikkamehukeittoa ja maustamatonta jogurttia, ruisleipäviipale päällä graavilohta, kurkkua & salaattia + 3 Fast Burner, 1 Fastin Green Tea & 2 Priorin kapselia
Lounas klo 13.30: kanakanttarellipastaa, raejuustoa & lasillinen rasvatonta maitoa + 3 Fast Burner kapselia
Välipala klo 15.30: banaani
Päivällinen klo 18.30: kanakanttarellipastaa, raejuustoa & lasillinen rasvatonta maitoa
Iltapala klo 21: ruisleipäviipale päällä graavilohta kurkkua ja salaattia (namia<3)
Illalla hiukan nameja

Liikkumiset: Vaelluslenkki 50 min, kuntosali 30 min, iltalenkki 20 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti