LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 10. heinäkuuta 2012

348.

Huomentaa, näin lomalla mulla on hieman erilainen rytmi ja nää postauksetkin ilmestyy teille sitten aina omia aikojaan :) Tänään tosiaa ponkasin ylös sängystä about parikytä minsaa sitten, eli kuus reikä reikä. Herätyskello olis soimassa vasta noin tunnin päästä, mutta tuo auringon paiste (<3) sai mut heräämään ennen aikoja. Eikä väsytä yhtään.

Eilen tulikin vedettyä pari pientä lenkkiä aamulla ja illalla, sekä tehtyä Saaran PT Cornerin treeneistä ensimmäisen päivän treeni tässä kotosalla :) Meiltä tosiaan löytyy täältä kotonta sellanen painon nostopenkki, jossa on myös sit perinteisen tangon lisäks rintalihaslaite (en tiijä nimee), ylätalja ja jaloillekin oma laitteensa. Hirveesti tohon ei painoja saa mahtumaan, eli miehen on hankala muilla kun tangolla tehä, mutta mulle näin alottelijana just passelisti. Enemmän painoja sitten siellä "todellisella" salilla. ;)


Eilen tuli iltalenkin jälkeen hieman herkuteltua parilla turkinpippuri karkilla. Ai kun oli namia. Mutta siihen ne herkut jäikin. Vedettiinkin aika kasvispitoisella ruokavaliolla eilinen.

Muuten, Suurimman pudottajan 8. tuotantokauden finaalijakso näytettiin Suomessa tuossa viime viikolla. Ja aivan USKOMATTOMIA muodonmuutoksia oli kilpailijat kokeneet. Erityisesti finaalissa ollut ja sen voittanut kilpailija Danny sekä jo aiemmin pudonnut kilpailija Rebecca. Aivan älytöntä. Kyllä se tsemppas taas lenkille ja salille jaja ja.. Tänään tulee vielä maikkarilta jakso, jossa näytetään mitä edelliskausien kilpailijoille kuuluu. Eilisessä jaksossa kuultiin kuulumisia mun all-time-favoritelta Taralta. Siinä on kyllä aivan uskomaton nainen! :) Tsemppas mua kyllä viime kesänä sen verran rehkimään että sillonhan paino putos jonku verran! Muttaa eniten odotan huomista, sillä sillon starttaa jo 9. tuotantokausi. Kyllä tää ohjelma vaan tsemppaa liikkumaan, enkä vois olla ilosempi että se jatkuu vielä :) Harmi vaan, että yleensä se tulee samaan aikaan mun jumppien kanssa, esimerkiks tänään pumppi on päällekäin. Mutta näin lomallahan näkee uusinnan heti seuraavana aamuna ;)

Mutta nyt lähden suihkun kautta herättelemään miekkosen sängystä ylös. Me ajateltiinkin mennä aamupalalle keskustaan, oikein pitkällä kaavalla :) Lopussa teille eilisen ruokailut ja liikunnat <3

Aamupala klo 9.40: mansikkamehukeittoa & maustamatonta jogurttia + 3 Fast Burner, 1 Fastin Green tea & 2 Priorin pilleriä
Välipala klo 11.30: ruisleipäviipale päällä graavilohta, salaattia ja kurkkua & banaani
Lounas klo 14.15: pinaattilettuja, puolukkahilloa ja fetasalaattia, lasillinen rasvatonta maitoa + 3 Fast Burner pilleriä
Välipala klo 17: ruisleipäviipale päällä graavilohta, salaattia ja kurkkua & puolikas banaani
Päivällinen klo 18.30: pinaattilettuja. puolukkahilloja, riisiä, fetasalaattia ja lasillinen rasvatonta maitoa
Iltapala klo 20-21: puolikas sämpylä tuorejuustolla, puolikas banaani, pari turkinpippuri karkkia

Liikkumiset: aamulenkki tyhjällä mahalla 30 min, kuntosali 30 min, palauttava iltalenkki 20 min

1 kommentti:

  1. Oi varmasti kätevä tuollainen kotipenkki! Ja oon samaa mieltä tuosta Suurimmasta pudottajasta, ihan supermotivoiva ohjelma ja ne kilpailijoiden suorituksen on ihan uskomattomia. Tulee sitä katsoessa sellanen "jos noikin pysyy niin kyllä mäkin"-uho, joka kyllä tsemppaa lenkille ;)

    Tykkään muuten tosi paljon lukea noita sun syömisiä, ihanan sellasta perusterveellistä safkaa ja ateriarytmi kohdallaan :)

    VastaaPoista