LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 13. heinäkuuta 2012

345.

Huomentaa, eilinen lepopäivä sujui mukavissa tunnelmissa :) Siivottiin miehen kanssa kämppä kuosiin. Vaikkakin jo nyt se näyttää aivan kaamokselle. Ei vaan osata elää siististi ;) Illalla kaverit pyysi pelaamaan rantalenttistä, joten lähdettiin sitten hyvän sään kunniaks hieman ulkoilemaan! :) Ihan hyvä lepopäivän peli tuo rantalenttis.

Teki kyllä kunnon lepäily ihan hyvää, ja tänään nousinkin aivan uudella tarmolla ylös sängystä. Vettä näyttää tulevan aivan taivaan täydeltä, mutta se ei lannista, vaan suuntaan myöhemmin salille kaverini kanssa. Ajattelin tällä kertaa raapasta mukana kynän ja paperia ja kirjottelen vähän painoja yms ylös. Voin sitten niitä laitella tännekin teille tiedoksi. Ja vähän tarkemmin siitä juttuja, mitä oikein siellä salilla tunnin ajan hommailen.

Eilen tuli hieman taas herkuteltua. Vetelin nimittäin illalla yhen mars-jäätelöpatukan. Nyt täytyy laittaa tuolle herkuttelulle kyllä stoppi ;)!! Huomenna lähdetään miehen kanssa viikonloppureissuun. Päästään kuulema ihan hotelliin yöksi! Joten voi olla, etten hirveästi ehdi enää tämän postauksen jälkeen postailla. Ehkä tänään illalla jotain. Mutta palataan viimeistään sunnuntaina asiaan :)

Oikein kivaa päivää teille. Suunnatkaa vaikka salille, kun tuo keli ei näytä olevan mitä parhain. (MISSÄ KESÄ?:D)

Torstai:

Aamupala klo 9: mansikkamehukeittoa ja maustamatonta jogurttia, ruisleipäviipale päällä graavilohta, kurkkua & salaattia + 3 Fast Burner, 1 Fastin Green Tea & 2 Priorin kapselia 
Lounas klo 13.30: porsaan filepihvi, grillikasvisnyytti aurajuustolla, lasillinen rasvatonta maitoa
Välipala klo 15: mansikoita
Välipala klo 17-17.30: DietMix juoma, ruisleipäviipale päällä kurkkua, salaattia ja graavilohta
Päivällinen/Iltapala klo 19.15: 2 paistettua kananmunaa, raejuustoa & näkkileipä
Illalla yksi Mars-jäätelöpatukka.

Liikkumiset: Rantalenttistä 2 h

2 kommenttia:

  1. Facebookista kaverin seinältä löytyi tänä aamuna etsintäkuulutus, jota en nyt millään malta olla kopioimatta tänne:

    "ETSINTÄKUULUTUS!!! Kadonnut KESÄ!!!!

    Kesä katosi pihapiiristämme jokin aika sitten. Olemme etsineet lehti-ilmoituksilla ja haravoineet lähialueita, mutta jälkeäkään karkulaisesta emme ole löytäneet.

    Kesä oli vielä nuori, joten se on saattanut epähuomiossa livahtaa jonkun vieraan matkaan, sillä se piti ennakkoluulottomasti kaikista. Kaipaamme Kesäämme kovasti, auta meitä löytämään hänet!

    Tuntomerkit: lämmin, aurinkoinen, lempeä, rento, pitkä ja tasapuolinen.
    Katoamispäivänä Kesä oli kuuma ja toivoa täynnä.

    LAITTAKAA JAKOON! HUOLESTUNEET OMISTAJAT KAIPAAVAT KOVASTI!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Kesää kyllä kaivataan kovasti! Saa palauttaa omistajalleen ;)

      Poista