LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

lauantai 14. heinäkuuta 2012

344.

Huomenta, pikaisesti tulin teille päivittelemään kuulumiset. Tosiaan pikaisesti kun kohta pitäisi olla jo kovaa vauhtia menossa meidän lomareissun määränpäätä!

Eilen käväisin tosiaan salilla kaverin kera. Oli kyllä hyvä että kaveri oli siinä mukana, vaikkakin sain hyvin itsenäisesti tehdä, sillä tällä kertaa tuo pt:ni päätti tehdä aivan omaa salitreeniään. Sain kuitenkin tarvittaessa kysyttyä hänet apuun. :)

Salitreenin jälkeen oli aivan mahtava ja energinen olo. Ei edes älytön rankkasade haitannut! :) Energiaa riitti ihan iltaan saakka. Kun sade vihdoin otti laantuakseen, mies päätti lähteä läiskimään vähän tennistä. Aattelin ensin että laitan lenkkarit jalkaan ja suuntaan pienelle iltalenkille, mutta sitten mies suostutteli mutkin heilumaan tennismaila kädessä! Puolen tunnin verran siinä jaksoin lätkiä ja sitten lopettelin. Mies vielä treenaili siinä omia syöttölyöntejään (sillä on iskenyt joku äkillinen himo tohon tennikseen:D!!)

Illalla herkuttelin hedelmäsalaatilla, samalla kun mies mussutti vieressä sipsiä ja dumleja.. Ei tehnyt edes mieli, kun piti mielessä päivän salirehkinnät! :) Kävin tänään vaa'alla, että saan päivitettyä tuohon yhteen appsiini tietoja, niin vaaka näytti kivat 66,7. Alaspäin mennään ;) Jippii.

Näihin iloisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Nyt suuntaan toivottavasti aktiiviselle lomareissulle. Tennismailat on auton takakontissa ja lenkkarit varulta kassissa ;) Heipat kaikille teille!


Perjantai:
Aamupala klo 9.15: mansikkamehukeittoa ja maustamatonta jogurttia, ruisleipäviipale päällä kalkkunaviipale, kurkkua & salaattia + 3 Fast Burner, 1 Fastin Green Tea & 2 Priorin kapselia 
Välipala/palkkari klo 14:  banaani 
Lounas klo 14.30: 2xREAL viipaletta päällä graavilohta (nammm<3), kurkkua ja juustoa, lasillinen rasvatonta maitoa + 3 Fast burner kapselia
Välipala klo 17.15: Maustamatonta jogurttia + banaani
Päivällinen 18.30: porsaan filepihvi, fetasalaattia, pieni lasillinen rasvatonta maitoa, jälkkäriksi pari haukkua protskupatukasta
Iltapala klo 21: hedelmäsalaatti (banskua, kiiwiä ja viinirypäleitä, real-leipäviipale juustolla

Liikkumiset: Kuntosali 75', tennis 30'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti