LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 16. heinäkuuta 2012

343. & 342.

Bodypump = parasta <3 

Ai että eilen oli niin mahtava pumppi-tunti. Ennen tuntia onnistuin hankkimaan itelleni kunnon aggressio fiiliksen päälle, ja se kuuskyt minsaa meni ihan sekunnissa. Painoja lisäilin muutamaan biisiin taas. Ai että hiki virtas ja oli nannaa. Kyl mä vaan rakastan tota pumppia niin hitosti. :)

Jäi mieleen muuten taas ohjaajan sanat: "Jos tuntuu ettei enää jaksa, sä jaksat vielä ainakin puolet lisää!" Ja tää mielessä jaksettiin tosiaan pumppailla koko kuuskyt minsaa. Parasta <3

Pumpin jälkeen oli niin mahtava fiilis. Mies päätti sitten viedä meidät Amarilloon syömään. Mun maha kurni siihen malliin että salaattiannoksen ja muchos nachosin väliltä valitsin tietysti sen kaloripommin. En kyllä kuitenkaan jaksanut vedellä kun sen puolet annoksesta, mutta silti. Tänä aamuna maha kyllä ilmoitti, ettei tartte vähään aikaan Amarillossa vierailla. Oli sen verran kipeenä ja on edelleenkin. En aamupalaakaan saanu alas, kun koski niin paljon.

Eilen illalla kun tultiin ravintolasta kotiin oli olo sen verran rikki poikki puhki, että tyydyin siirtämään itseni vain sohvan pohjalle leffan pariin. Tyytyväisenä maha täynnä makoilin sohvan pohjalla. Oli sen verran rankka viikonloppu takana, että hyvillä mielin sai levätä. (Lauantaina siis oltiin koko päivä remonttihommissa. kyllä sai kädet sielläkin kyytiä!)

Nyt yritän palata takaisin tähän työarkeen. Hauskaa päivää teille kaikille. Itse leijailen mahakivuista huolimatta vieläkin eilisissä pumppifiiliksissä.
Lauantai:
Aamupala: mansikkamehukeittoa ja maustamatonta jogurttia + 3 Fast Burner, 1 Fastin Green Tea & 2 Priorin kapselia
Välipala: 2 x real leipäviipale päällä kurkkua salaattia juustoa ja kalkkunaleikettä
Välipala nro 2: real leipäviipale päällä kurkkua salaattia juustoa ja kalkkunaleikettä, banaani
Lounas: grillimakkara, lasillinen kokista
Päivällinen: lohta, uuniperuna, salaattia ja pieni sämpylä

Sunnuntai:
Aamupala: marjoja ja maustamatonta jogurttia, 2 pientä sämpylää juustolla kurkulla ja kananmunalla + 3 Fast Burner, 1 Fastin Green Tea kapselia & 1 lasillinen monivitamiinimehua
Lounas: savustettua lohta, wokkivihanneksia & katkarapuja, lasillinen rasvatonta maitoa + 3 fast burner kapselia
Välipala: 2xnäkkäri juustolla
Välipala nro 2 (pumpin jälkeen): banaani
Päivällinen: Amarillon ½ muchoc nachos annos kanalla
Liikkumiset: Bodypump 1h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti