LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

lauantai 21. heinäkuuta 2012

337.

Huomenta, eilen oli ihana päivä <3 Vettä ei tullut juuri lainkaan. Mutta enpä ehtinyt paljoa pyörälenkille lähteä, kun töissä vierähti normaalia pidempään erään suuremman tapahtuman vuoksi. Ja illalla sai olla muutamia tovereita heittämässä kaupunkiin, kun itse olivat hieman juhlatuulella.

Muuten nautin illasta miehen kainalossa Frendejä ja leffoja katsellen. Oli kyllä mainio lepopäivän ilta. Vältin taas muutamat karikot ;) Sillä mies nautiskeli eilen karkeilla ja sipseillä ja muilla herkuilla. Mutta olin ostanut itselleni testiin kaupasta maissinaksuja! Vähän parempia herkkuja nuo kuin sipsit. Mieskin innostui niistä. Jännä juttu vaikka aika mauttomia ovat, mutta kuitenkin niitä sitten vetelee :D Jää jotenkin koukkuun niihin naksuihin.

 
Tuo yksi pussi naksuja painaa sen 90 grammaa (aika kevyttä tavaraa:D) ja vedettiin eilen ehkä vajaa puolet vain pussista miehen kanssa. Pussissa oli ravintosisältö 100 grammalle naksuja, joka näyttää tälle:
  • energiaa 1650 kJ (390 kcal)
  • proteiinia 8 g
  • josta gluteiinia 0 g
  • hiilihydraattia 84 g
  • rasvaa 2 g
  • lisäaineeton
  • ei sisällä mainon aineisosia
  • suolaa 0 g
Hiilihydraattien määrä on erittäin korkea verrattuna proteiineihin, mutta pieksee taistelussa sipsit mennen tullen. Eikä tuo hiilihydraattien määrä saati kaloreiden määrä ole suuri 1/4 osa pussissa, jonka eilen vedin.

Päivän lounas
Aamupala klo 6.30: maustamatonta jogurttia, puolikas banaani, kauraleipä meetvurstilla
Lounas klo 10.50: makaroonilaatikkoa, raejuustoa, real leipäviipale, lasillinen rasvatonta maitoa
Välipala klo 13.30: banaani
Välipala nro 2 klo 15.30: kauraleipäviipale juustolla, mansikoita ja vaniljavaahtoa
Päivällinen klo 18: oma tekemää pitsaa pari palaa (sis. kinkkua, sipulia, ketsuppia, aurajuustoa + juustoraastetta)
Iltapala klo 20.30: maissinaksuja

2 kommenttia:

  1. Oon superkateellinen siitä, että pystyt seuramaan vierestä kun toinen vetelee kaikenmaailman herkkuja nenän eessä! Ite on aina pakko "edes maistaa yksi" siltä toiselta ja jatkon voi arvatakin: ei se koskaan jää siihen yhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä harvinaista kun pystyn sitä vierestä seuraamaan :) Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Pakko hieman kasvattaa itseään ja kieltäytyä kaikista houkutuksista ;)

      Poista