LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 23. heinäkuuta 2012

336. & 335.

Huomenta, nyt on erittäinkin tapahtumarikas viikonloppu takana päin ja aika aloittaa hieman väsynein silmin viikonloppu. Tulikin lähdettyä sukuloimaan viikonloppuna ja vierailtua kuninkuusraveissa Mikkelissä. Oli kyllä mainio viikonloppu. Ihana nähdä kaikkia sukulaisia, joita hyvin harvoin valitettavasti tulee nähtyä. Raveissa kyllä paloi rahaa, mutta eiköhän se ollut sen arvoistakin :)

Lauantaina oltiin ravien jälkeen minun sukulaisteni luona ja siinä muut otti muutamat oluet ja siiderit. Itse pysyttelin päivän paria siideriä lukuunottamatta vesi + kokis linjalla. Sillä mielessä siinti sunnuntain Bodypump tunti, jota olin odottanut sitten viime tiistain tunnin ;) Sunnuntaina kuitenkin saimme ilmaisliput ravialueelle ja oltiinkin ruokailemassa ravikatsomon ravintolassa, jossa oli erittäin hyvät pöperöt tarjolla. Siellä venähtikin sitten niin kauan, että Bodypump tunti jäi haaveeksi (valitettavasti.) Päätin kuitenkin käväistä heittämässä vajaan tunnin lenkin ulkoilmassa, kun kerrankin oli hyvä keli. Tuli edes jotenkin liikuttua viikon aikana.

Kävin muuten vaa'alla tänä aamuna. Oli viikkomittauksen vuoro, enkä voinut vastustaa kiusausta. Oli mielenkiintoista käydä vaa'alla kun en kuitenkaan aivan älyttömästi ollut liikkunut ja viikonloppuna tuli syötyä kaikenmoisia herkkuja :) Mutta viikonlopun syöpöttelyistä huolimatta vaaka näytti lukemaksi 66,5. Eli viime viikon tiistain 66,9 lukemasta on tultu alas päinä 0,4 kiloa. Eiköhän tämä tästä lähde taas lotjumaan ja paino putoamaan. :)

Tässä kuitenkin teille viikonlopun herkuttelut. Ajat ei ehkä ihan pidä paikkaansa, mutta yritin heittää jonkinlaista arviota :) Hauskaa päivää teille. Laitan tämän viikon liikuntasuunnitelman teille tulemaan vielä myöhemmin.

Lauantai:
Aamupala klo 8.30: 2 x jälkiuunileipäpala päällä juustoa ja kurkkua, mehukeittoa 2 dl + 3 fast burner & 1 green tea kapseli
Lounas klo 11: pari palaa oma tekemää pitsaa
Välipala klo 15: grillimakkara & hieman metrilakuja
Päivällinen/iltapala klo 20: lohigrillinyytti, riisipiirakka, kokista
+ Pari siideriä päivän aikana

Sunnuntai:
Aamupala klo 9.30: ruisleipä viipale päällä juustoa + 3 kirsikkatomaattia & lasillinen appelsiini mehua
Lounas klo 12-14: alkuruoaksi lohitartar + salaatti lautanen, pääruoka kuhanyytti + tilliperunaa, jälkiruoaksi mansikoita ja karpalohyytelöä, juomaksi omenalimonadi lasillinen
Välipala klo 15.30: hieman metrilakuja, omenalimonadi lasillinen
Päivällinen/iltapala klo 19: pari palaa oma tekemää pitsaa

Liikkumiset: lenkki 50' (su)

1 kommentti: