LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

333.

HELLOU, Eilen raahasin itseni illalla pumppi tunnille. Jotenkin vaikka ei olisi yhtään fiilistä lähteä salille/jumppaan, niin kun Bodypump päivä koittaa, sinne on "pakko" mennä koska sen tietää miten mahtavaa se on! :D Ja se ajatus mielessä suuntasin nokan kohti salia. Oikeassa olinkin. Tunnin jälkeen fiilis oli mainio ja hiki virtasi aivan älyttömästi. :) Ihanaa <3

Siinä ennen Bodypump tunnin alkua kun vetelin treenikamoja niskaan, kuuntelin jumppatovereideni juttuja hieman sivukorvalla. Eräs vanhempi nainen puheli ystävänsä kanssa salitreenistä, ja mielestäni osuvasti vertasi salitreenaamista yksityisyrittäjyyteen. Sillä salilla kukaan ei tule sinua patistamaan tekemään treeniä loppuun, vaan sinun pitää itse päättää ja puurtaa treenit välillä naama irvessäkin loppuun. Poikkeuksena tähän tietysti ne kenellä on PT tukena, ehkä he ovatkin vähän kuin alihankkijoita ;)
Mulla tuli toissapäivänä aivan älytön himo mysliin. Ja onneksi sitä kaapista löytyikin :) Ahmin sitä suuhun vielä eilen aamullakin, mutta sitten alkoi myslipaketin pohja häämöttää. Täytyykin tänään kaupasta ostaa lisää, niin pääsee herkuttelemaan. Ja kun valitsee myslin oikein, saa vielä hyvin riittävästi kuitujakin ;)
Päivällinen.
Aamupala klo 7: hedelmämysliä, banaani, 3 fast burner & 1 green tea kapseli
Lounas klo 11.30: pieni pala oma tekemää pitsaa, 4 pinaattilettua, pieni pala patonkia, lasillinen rasvatonta maitoa
Välipala klo 14.15: banaani
Välipala nro 2 klo 15.15: maissinaksuja ja dippiä
Päivällinen klo 16: pinaattilettuja, puolukkahilloa, fetasalaattia, lasillinen rasvatonta maitoa, 3 fast burner kapselia
Iltapala klo 19.30: real leipäviipale broilerileikkeellä salaatilla + kurkulla, lasillinen sokeritonta mehukeittoa
Liikkumiset: Bodypump 1h

Loppuun pieni piristys päivän alkuun. Katsokaahan tää Madagaskar leffan teaseri. Nauroin tälle eilen kun bongasin tän telkkarista, ja päätin heti tän blogiin linkittää ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti