LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 24. heinäkuuta 2012

334.

Huomenta, eilen oli aika surkea päivä. Huonosti nukuttuviikonloppu painoi vielä eilen ja jumppaa lähtöä paremmalle idealle tuntui sohvalle jääminen. Tosiaan nukuin siis pommiin eilen jumpasta. Olin torkahtanut sohvalle ja heräsin samoihin aikoihin kun jumppa alkoi toisella puolella kaupunkia. No onhan se uni tärkeä tekijä laihduttamisen kannalta, mutta silti harmittaa kun jäi jumppa väliin.

Tänään korjataan asiat kahta kauheammalla pumppitreenillä :)

Ollaan tässä vedelty muutama päivä mun tekemää pitsaa, ja tuntuu että nyt alkaa pitsaa tulla joka reiästä ulos. :D Ostettiinkin pinaattilettuja eilen kaupasta, ja tänään herkutellaan niillä <3 NAM! En malta odottaa että pääsen syömään kotiin illalla ;D

Mulla ei nyt oikein irtoa jostain syystä juttua tän enempää joten tähän loppuun nämä perinteiset ruokailut eiliseltä. Ehkä innostun päivittelemään teille juttuja vielä myöhemmin tänään, mutta nyt oon vielä varmaan sen verran unenpöpperössä, että parempi lopettaa tähän ;)

Eilen tuli muuten syötyä todella vähän .. Neljä kertaa vaan.. Mutta ehkä se kompensoi sitä, etten päässyt sieltä sohvalta ylös ;)
Aamupala klo 6.20: pari pientä palaa patonkia tuorejuustolla, 3 fast burner & 1 green tea kapseli
Lounas klo klo 11.15: pari palaa oma tekemää pitsaa, näkkileipä, lasillinen rasvatonta maitoa, pari maissinaksua ja 3 turkinpippurinamia
Päivällinen klo 16.30: oma tekemää pitsaa pari palasta, lasillinen rasvatonta maitoa
Iltapala klo 20: hedelmämysliä rasvattoman maidon kera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti