LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 30. heinäkuuta 2012

329. & 328.

Moi, viikonloppu taas sujahti ohi niin nopeaa vauhtia, että tänään en meinannu aamulla tajuta, että töihinhän se olis lähdettävä. Mielihyvin olisin viettänyt vielä yhden viikonloppupäivän.

Viikonloppu koostui liikkumisesta ja kavereiden seurasta nauttien. Niin ja leffoista (kun sitä uutta kotiteatteria piti testailla). Lauantaina lähdin iltalenkille, kunhan ilma hieman viileni. Oli kyllä lenkkipolulla normaalia enemmän ihmisiä. Kaikki oli varmaan odotellut päivän ajan, että ilma viilenee hyväksi lenkkikeliksi. Ja mitä parempaa, viihtyivät lenkkipolulla ennemmin kuin terassilla siideriä tai olutta litkien.


Täytyy myöntää että lauantai-ilta lenkin jälkeen meni vähän plörinäks (onko tuo edes sana :D). Illalla tuli otettua pari siideriä siinä kavereiden seurassa. Pysyi ihan parissa, vaikka kaverit ottikin sitten enemmän. Mutta ei maistunut enempi määrä ja toisaalta halusin pitää sunnuntai-kunnon niin, että Bodypump tunnille kykenen. Mutta kaikista pahin repsahdus tapahtui yöllä, kun mies halusi välttämättä ostaa grilliltä makkaraperunat. No mulla oli aivan älytön nälkä ja väsy, enkä jaksanut siinä alkaa kotona tekemään suurempaa huikopalaa itelleni, joten päätin sitten hieman haukkailla miehen annoksesta. Aamulla kadutti.

Sunnuntai menikin sitten hieman pienemmällä ruokamäärällä. Ja tuli liikuttua lauantaita enemmän. Ennen bodypump tuntia suuntasin hieman kuntosalille, ensin lämmittelin about 10 min kuntopyörällä ja sitten tein vatsoja loput 20 minuuttia. Oli muuten meidän salilla aika pirun kuuma eilen. Hiki virtas senkin puolesta normaalia enemmän. Toi hyvän lisäarvon eiliselle treenille.


Tänä aamuna en muistanut käydä vaa'alla (enkä kyllä olisi ehtinytkään), koska oli sen verran hoppu aamu myöhään nukkumisen vuoksi. Nyt aloittelen uuden työviikon tästä näin. :)  

Lauantai:
Aamupala klo 9.20: maustamatonta jogurttia, fitness muroja, pari palaa leipää päällä broilerileikettä ja kurkkua + 1 green tea kapseli
Lounas klo 12: tortilla, sisällä jauhelihaa, sipulia, tomaattia, salaattia, ananasta ja ranskankermaa
Välipala klo 15: leipä päällä broilerileikettä, ananasta
Päivällä pari namia
Iltapala klo 21: 2 kananmunaa
Illalla pari siideriä
Yöllä huikopalaksi hieman makkaraperunaa

Sunnuntai:
Aamupala klo 9.30: leipäviipale päällä meetvurstia ja kurkkua
Lounas klo 14: ruisleipäviipale päällä jauhelihapihvi, cheddarjuustoviipale ja tomaattia, 2 keitettyä kananmunaa, lasillinen mehukivennäisvettä
Välipala klo 18: banaani
Päivällinen klo 19: pieni pala mozzarella pitsaa, lasillinen rasvatonta maitoa

Liikkumiset: lenkki 4 km (la), kuntosali 30' (su) ja Bodypump 60' (su)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti