LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ryhti kateissa ja kuulumisia


Uskon, että moni teistä kärsii samankaltaisesta ongelmasta kuin minäkin. Omaan nimittäin erittäin huonon ryhdin. Välillä ihan hävettää miten röhnötän menemään päivät pitkät. Töissä välillä havahdun siihen kuinka epäryhdikkäästi istun ja silloin tällöin muistan ryhtiäni parannella.

Bongasin kuitenkin Elixirin nettisivuilta, äsken siellä vieraillessani, ryhdin metsästykseen liittyvän videon. Kannattaa käydä tsekkaamassa muutamat pikkukikat ryhdin parantamiseksi täältä :)

Nyt olis jälleen vuorossa viikonloppu, tuntuu että tääkin viikoloppu tulee menemään tosi nopeesti ohi, kun on kaikenlaista puuhaa. Toivottavasti ehtii edes vähän liikkumaan :)

Eilen tuli sen verran rehkittyä töissä, että illalla oli puhti ihan kateissa enkä jaksanut lenkkipolulle lähteä. Hirvee hoppu oli myös eilen, ja jäikin päivällinen nauttimatta. Onneksi lounaalla vedin sekä salaatin että keiton, niin ei ollutkaan kauhea nälkä. :)

Nyt täytyy lopetella täällä, että pääsee aloittamaan kaikki viikolopulle ideoidut suunnitelmat ;) Oikein mainiota viikoloppua teille kaikille! :)

Eilisen ruokailut:
Aamupala: Activia jogurtti, yksi ruisleipä
Lounas: Pinaattikeittoa, salaattia, puolikas kananmuna, riisipiirakka, jälkkäriksi erilaisia marjoja
Iltapala: Leipää, maitoa

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa hyvältä tuo Elixirin ryhdinparannus-liike! Omassa ryhdissä alkaa jo näkyä päivittäin tietokoneella vietetyt tunnit, joten tuota voisi ehdottomasti alkaa kokeilla :)

    VastaaPoista