LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 12. huhtikuuta 2012

Melkein viikon loppu..

Heippa, Nyt on palauduttu reissuhommista ja fiilis on sen mukainen. Kohta varmaan simahdan tähän koneen ääreen, kun väsyttää niin maan pirusti :D

Mutta tuli kyllä oltua näiden parin päivän aikana erittäin paljon ulkosalla ja liikuttua ihan huomaamattakin. :) Syötyäkin tuli, kun oli sen verran hyvät pöperöt tarjolla, mutta onneksi sain syöpöttelyt pidettyä kohtuuden rajoissa ;)

Tänään tuli syötyä ihan kunnon terveellinen aamupala: ruisleipää, kurkkua ja mehua. Lounaaksi söin ison määrän salaattia ja sitten lasagnea. Kohta vääntelen meille päivälliseksi hieman makkaraa ja perunaa. Aika perus meiningeillä mennään, mutta tosiaan oon sen verran poikki etten mitään suurta jaksa väännellä :D Itselleni kyllä aattelin tehdä rucolasalaatin, kun en tuosta perunasta niin välitä ja onhan se hiukan terveellisempi vaihtoehto.

Tänään ja eilen tuli heitettyä sellaiset pienen pienet lenkit. Molemmilla kerroilla kävelin sellaisen parin kilsan lenkit (joo sanoinhan että oli pienen pienet lenkit)!

Mitenkäs teidän viikko on lähtenyt käyntiin? :) Toivottavasti tosi hyvin. Ja toivottavasti ootte jaksanu liikkua, kun tuolla pihallakin on noin hyvä keli :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti