LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Uusi viikko, uudet kujeet

Heippa, se olisi taas uuden viikon vuoro :) Viikoloppuna tuli meidän yhden kaveri pariskunnan kanssa heiluttua Xboxin Kinect -pelien parissa, ja saikin kroppa sellaista kyytiä, että tuntuu.. Lähinnä tuntuu hartioissa ja käsissä, että on jotain tehnyt.

Meillä löytyykin tuolle Kinectille monenlaista peliä ja urheilujuttua. Olen ostanut lähinnä omaan käyttöön Zumban ja EA Sports Active 2:sen. Mies innostui kyllä treenailemaan EA Sports Activen personal trainerin parissa myös, mutta Zumbaamaan se ei ole vielä jostain syystä suostunut ;) Haluaisitteko, että tekisin näistä Kinectin peleistä jonkinlaista arviota/kirjoittelisin kokemuksia? :)

Kuva: http://www.ea.com/ea-sports-active-2
Eilen tuli käytyä miehen kanssa pitsalla lähi"pubissamme". Ollaan muutosta asti molemmat haaveiltu tuosta kuuluisan hyvästä pitsasta, ja eilen oli pakko käydä sitä herkuttelemassa.

Tänään ajattelinkin nuo pitsakalorit käydä sulattelemassa pyörän päällä. Päätin nimittäin, että tänään starttaa tämän tytön pyöräilykausi. Täällä alkaa tiet olla jo sen verran sulat, että ei kun pyörän päälle vaan. Toivottavasti pyörä on kunnossa talven jäljiltä, tai muuten joutuu tyytymään jalkapeliin :) Palailen vielä illemmalla /toivottavasti/ pyörälenkin jälkeen, mutta loppuun taas ne perinteiset.

Eilisen ruokailut:
Aamupala: Kaurapuuroa mansikkahillolla, mehulasi
Välipala: 2 pientä kinkkupaprika"kiekuraa"
Päivällinen: Kinkkuananastonnikalaherkkusieni pitsaa, pieni kokis



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti