LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 3. helmikuuta 2012

Motivaatio hukassa

En ymmärrä mikä vaivaa tällä hetkellä, mutta motivaatio on aivan hukassa. Joku pieni liikuntakärpänen vois nyt kyllä purasta. Onneks tulee kaveri kylään viikonloppuna ni taidan tunkea hänen mukaansa salille. Jos sieltä löytäis hukkaamani motivaation.

Olen kyllä sen oppinut, että teen niin kuin parhaalle tuntuu. Jos tuntuu, ettei liikunta maistu ei sitä pidä väkisin tehdä. Silloin se vaan maistuu entistä pahemmalle ja voi käydä niin, että motivaatio on hukassa pitemmän aikaa.

Nyt kyselenkin teiltä apuja motivaation etsimiseen. Miten te löydätte kadonneen motivaation ja saatte liikuntakärpäsen puraisemaan itseänne? Apu on enemmän kuin tarpeen!

Syömiset 2.2.:
Aamupala:
* Maustamatonta jogurttia
* Sokeritonta mansikkakeittoa

Lounas:
* Jauhelihaperunalaatikkoa
* Salaattia
* Pieni sämpylä, ruisleipäviipale
* Rahkaa jälkkäriksi

Päivällinen:
* Nakkeja
* Perunoita

2 kommenttia:

  1. Mullakin tuppaa tulemaan sellasia hetkiä ettei millään jaksaisi lähteä liikkumaan. Mutta kyllä mun on aina vaan pakotettava itteni sinne salille tai lenkille ja sitten treenin jälkeen onkin niin huippu fiilis että seuraavana päivänä tekee tass mieli uudestaan :) Kuvat, haavett, tavoitteet ja tulokset auttaa etiäpäin :)

    VastaaPoista
  2. mulla auttaa se että menee vaan jumppaan niin sen jälkeen useimmiten tulee aivan mahtava fiilis :) toki jos on niin väsynyt ettei jaksa tehdä mitään niin parempi jäädä kotiin, mutta motivaation puutteessa parempi vain lähteä. Se auttaa myös jos on kaverin kans sopinu että lähtee salille tai lenkille niin sit ei kehtaa perua :)

    VastaaPoista