LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 9. helmikuuta 2012

Kohta nokka kohti Helsinkiä

Eilen tuli hieman nautittua Go Fat Go -ruokasuunnitelman ulkopuolelta asioita. Iski aivan älytön leivän himo, joten päätin lounaalla syödä hieman leipää (näkkileivän ja ruisleipäviipaleen). Leivän syönti on kyllä minulle heikko kohta. Se on sellaista herkkua minulle, että en mielellään sitä jättäisi pois. Mutta vähentäähän voi :)

Eilen illalla väsäilinkin sitten makaroonilaatikkoa, kun miekkoseni saapui kotiin. En jaksanut tosiaan alkaa vääntää itselleni omaa ruokaa, mutta makaroonilaatikossahan täyttyi päivällisen osuus: pastaa ja paistijauhelihaa.

Tänään olisikin sitten vuorossa matkustaminen kohti Helsinkiä ja Suomi-Venäjä peliä. Pitää vissiin varailla ihan kunnolla vaatetta matkaan, että tarkenee pelin seurailla. On luvattu kyllä aikamoisen kylmää keliä illaksi. Voi olla, että Helsingin reissun vuoksi jää tämä postaileminen muutamaksi päiväksi aika vähiin. Jos keksin tässä jotain kivoja juttuaiheita, saatan ajastaa muutaman postauksen tulemaan.

Onkos siellä lukijoiden puolella ketään, kuka on tulossa katsastamaan pelin tänään Stadikalle?

Muuten, käykäähän lukemassa aikaisemmin kirjoittamastani How to have six pack -haasteesta! Eiköhän lähetä kaikki mukaan haastamaan itsemme ja toisemme!?

Eilisen ruokailut:
Aamupala:
* 2 x FAST Burner kapseleita
* Kaurapuuroa
* Sokeroimatonta mansikkamehukeittoa
* Teetä

Lounas:
* Lohipyöryköitä
* Salaattia
* Raejuustoa 50 g
* Näkkileipä, ruisleipäviipale

Välipala:
* Ruusunmarjajogurttismoothie & vehnäleseitä
* 2 x FAST Burner kapseleita

Päivällinen:
* Makaroonilaatikkoa
* Raejuustoa 50 g

1 kommentti:

  1. Mä tosiaan aloitin sen haasteen! :) Jos kiinnostaa lukaista kuulumisia, niin käväisepä: http://minalupaan.blogspot.com/

    VastaaPoista