LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

How to have six pack?

Bongasin Heidi K:n blogista 8 minuutin vatsalihashaasteen "8 min abs workout, how to have six pack". Päätinkin tarttua Heidin haasteeseen ja lähteä kokeilemaan miten itselleni käy!

Haasteen videot löytyvät YouTubesta. Ensimmäisen tason harjoitukset löytyvät tämän linkin takaa. Ensimmäistä tasoa tulisi harjoittaa kolme kertaa viikossa joka toinen päivä (esim. ma, ke ja pe) vähintään kahden viikon ajan. Tämän jälkeen voi harjoitteissa siirtyä seuraavalle tasolle.

Aikaa treenin tekeminen vie tosiaan sen vajaan kymmenen minuuttia, joten eiköhän meiltä kaikilta löydy sen verran aikaa päivästä! Kuinka moni lähtee mukaan haasteeseen? :)

5 kommenttia:

  1. Pitäsikö minunkin :) öööö KYLLÄ mukana ollaan. Tulee kyllä nyt huhkittua jos sen bodyrock haasteen, tämän + vielä muut treenit pääälle aijon tehdä. No liikunta on mukavaa!!

    VastaaPoista
  2. Nyt tuli sellanen fiilis, että oikeesti pakko lähtee tähän mukaan ja tehdä itelleen jotakin! Ja näille vatsamakkaroille! Mulla ainakin raskauden jälkeen maha ihan kurttunen ja tuntuu, ettei lihaksista ole tietoakaan :S

    Pakko saada tätä vatsaa vähän kasaan, joten IM IN, vaikk en vielä ehtinyt sen kummemmin tsiigailla tuota harjoittelua ;) Mut oli mitä oli niin mä teen!

    http://minalupaan.blogspot.com/

    VastaaPoista