LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

maanantai 6. helmikuuta 2012

6.2.

Kävin tänään tosiaan ostamassa niitä rasvanpolttotabletteja ja päädyin kuitenkin niin FASTin Burnereihin. Saa nähdä onko niillä jonkinlaista vaikutusta! Älyttömän kokoisia nuo pillerit, kun niitä äsken kurkin. Näinköhän saan niitä alas :D

Kuva: täältä

Huomisesta alkaen ajattelin aloittaa Go Fat Go -ohjelman, erityisesti ruokavalion. Tänään väänsinkin kotona jauhelihapihvejä. Jokaisessa se 100 grammaa naudanpaistijauhelihaa, joten yhden pihvin voi syödä aina päivällisellä, niin pysyy ohjelman suosituksissa. Koen että vaikeinta tulee olemaan tosiaan se lounaalla syöminen, kun töissä en pääse ruokia punnitsemaan eikä siellä aina ole tarvittavia ruokia. Pyrin kuitenkin mahdollisimman samankaltaisesti syömään kuten ohjeissa suositeltu.

Tänään jäi aamupala väliin, kun päätin käyttää sen ajan nukkumiseen. Huomasin kyllä heti, että mikä vaikutus aamupalan nauttimisella on. Aamupalaa ei ole turhaan nimitetty päivän tärkeimmäksi ateriaksi. Huomenna valmistelenkin sitten aamupalaksi puuroa, pakastemarjoilla/mehukeitolla ja raejuustolla. 

Päivän ruokailut: 
Lounas:
* Kalkkunakeitto
* Salaattia
* Pieni sämpylä, näkkileipä

Päivällinen:
* Jauhelihapihvi
* Pastaa
* Raejuustoa

Iltapala:
* Ruispalaviipale

4 kommenttia:

  1. Minulla noita samaisia fastin rasvanpolttotabuja. Ja kyllä ne toimivat. Varaudu ylimääräiseen hikoiluun, iho-ongelmiin ja vessassa käynti välitkin tihenevät.

    Voin jopa vannoa noiden toimivan sillä kun hetkeksi ne lopetin niin huomasin eron. Ostahan vielä kylkeen Fastin green tea kapseleita niin maksimoit tuloksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vinkeistä :) täytyykin käydä ostelee noita green tea kapseleita, kun olivat tarjouksessa nekin. millaisia iho-ongelmia sinulle noista tuli?

      Poista
  2. Mulla alko alussa pukkaamaan hirveesti finnejä. Mutta voi myös olla siitä kun on aikasemminki ollut niihin taipumusta. Että jos on muuten iho hyvä niin en sitten osaa sanoa. Mutta varoituksen sanana sanoin :) ettet sitten ihmettele. että mistä näitä sikiää sillä syyhän on jo selvillä :D

    VastaaPoista