LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 7. helmikuuta 2012

Perus talvisettiä.

Tänään sitten alottelin hieman sitä Go Fat Go diettiä. Tosiaan en ole vielä saanut hankittua niitä FASTin Omega 3 -tabletteja, enkä myöskään FASTin Green Tea -tabletteja. Mutta ajatuksena on ne huomenna käydä ostamassa. Saa sitten tämän käyntiin ihan kunnolla!

Aamupalalta jätin raejuustot pois, ja söin ne sitten päivällisellä. En vaan voi kuvitella sekoittavani raejuustoa esim. puuron joukkoon. Se ei vaan sovi minun makumaailmaani! Töissä söin lounaalla jauhelihakasvispastaa. Söin siinä siis päivällisellä sallitun määrän pastaa. Valmiiksi tehdystä pastasta, kun on vaikea erotella jauhelihat ja kasvikset erilleen itse pastasta. :)

Tämä päivä on menny vähän sumussa. Viime yönä ei tullut nukuttua juuri ollenkaan, ja tänään päivällä vielä kuulin (mahdollisesti) tosi huonoja uutisia. Kaiken lisäks vielä pyllähdin tossa kotimatkalla persuksilleni, ja nyt on kankku sen verran kipee, että liikunnan voi taas hetkeks unohtaa (ihan kun olisin jotain nyt tähän mennessä tehnykää).. Mutta joo. Juuri olin aatellu töissä, että vedän illalla sellasen pumppisetin, että oksat pois. Sillä olisi saanut päivän kuin päivän paranemaan. Mutta ei - minä tyttö se päätin pyllähtää ja tehdä itseni taas vähäksi aikaa "liikuntakyvyttömäksi". Voisko tulla siis jo kevät ja nuo lumet = jäät sulaa, niin minäkin pääsisin ehkä ihan ilman kaatumisia kotiin, ja voisin pysyä terveenä ja uskaltaisin ehkä lähteä lenkille ja ja ja ja ...

Tässä vielä päivän ruokailut muutaman kuvan kera: 
Iltapalaa en tässä vaiheessa oo vielä nauttinu, mutta lisäilen sen sitten jossain vaiheessa tänne :)

Aamupala:
* 2 x FAST Burner kapseleita
* Kaurapuuroa (kanelilla)
* Sokeroimatonta mansikkamehukeittoa

 Lounas:
* Jauhelihakasvispasta
* Näkkileipä
* Salaattia

Välipala:
* Mansikkarahkasmoothie
* 2 x FAST Burner kapseleita

Päivällinen:
* Jauhelihapihvi (oma tekemä)
* Tomaattia
* Raejuustoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti