LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

lauantai 28. tammikuuta 2012

Rantakuntoon?

Monella varmaan tässä vuoden vaihtumisen jälkeen siintää mielessä jo ensi kesä ja uimarannat. Monella se mielikuva tuo ajatuksen ainaisesta rantakuntoon projektista.

Itse kyllä aina tuntenut oloni uimarannoilla kesäisin epävarmaksi. Minua ei ole koskaan (jos 2 -vuotiaana rannalla kekkuilua ei lasketa..) uimapuvussa saati bikineissä. Kesä muutenkin on tällaisen hylkeen epämieluista aikaa, sillä vaatekerrosten alle ei pääse enää pakenemaan!

Selailinkin äsken Kunto Plus -lehden sivuja ja löysin sieltä rantakunto-ohjelman 12 viikolle. Ensimmäisten kuuden viikon ohjelma löytyy täältä, jos kiinnostusta riittää :) Ensimmäisten kuuden viikon aikana treenataan ylävartaloa ja sitten viimeisten kuuden aikana alavartaloa.

Selailin noita molempia treeniohjelmia ja sen verran hyvälle ja sopivalle vaikutti että noita voisi alkaa vaikka kokeilemaankin. Harjoittelu onnistuu myös ihan kotona, joten ei haittaa vaikkei salille pääsisikään :) Harjoitusten kestotkaan ei ole päätä huimaavia, sillä kestävyyskuntoharjoittelussa tehdään kaikki treenit intervallein.

Kuva: Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti