LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 27. tammikuuta 2012

Viikonloppu häämöttää

Muutama tunti vielä töitä ja olis vuorossa viikonloppu. Vihdoin ja viimein voin alkaa sanoa, että alan olla terve. Joten jos saisi viikonlopun aikana ittesä lenkille vaikka kammettua! Tänään oli aamulla ainaki sen verran pakkasta, ettei tämä kylmäkalle sellasessa viimassa lähde ulos lenkille. Mutta jos hieman lauhtuis, niin vois heittää sellasen piiitkän lenkin!

Eilen tuli hieman herkuteltua. Meillä on työpaikalla kerran viikossa aina "koko henkilökunnan kahvit" ja siellä tulee aina välillä sorruttua herkuttelemaan, kun tarjolla on aivan upeita leivoksia. Eilen nappasinkin teen seuraksi sitten yhden munkin. Noo, ei sitä ollutkaan pitkään aikaan herkuteltu, joten jos nyt yhen munkin sallisi. (Vaikka eilen illalla tulikin siitä pientä morkkista.. *Olisi senkin voinut jättää väliin*)

Viikonlopuks meillä on suunniteltu vaikka minkälaista ohjelmaa, joten kiirettä pitää. Ajattelin kokeilla ruoaksi jotain hyvää. Voisin vaikka väännellä Eat, enjoy & lose weight blogissa ollutta karppipitsaa. Jotenkin nuo karppiruoat näyttää niin pirun hyviltä, joten niitä tekee mieli testailla..

Mutta, onkos teillä minkälaisia viikonlopun suunnitelmia?

*Eilisen syömiset*
Aamupala: Teetä, riisipiirakka
Lounas: Nakkikeittoa, salaattia, ruisleipäviipale, näkkileipä
Välipala: Munkki, teetä
Päivällinen: Hernekeittoa, rasvatonta maitojuomaa lasillinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti