LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hei me karpataan!

Äsken katsoin TV5:lta ohjelman Hei me karpataan! En sitä aikaisemmin ollut katsonutkaan, mutta ihan kiinnostuksesta ajattelin vilkaista, vaikken itse ole karppaamista ajatellutkaan. Ohjelmassa asiantuntijoina on kokki Sami Graham sekä urheilija Jani Sievinen. Jani on antamassa ohjelman karppaajille Annelle ja Juhalle liikuntavinkkejä. Tämän päiväisessä jaksossa he kokeilivatkin uimista.

Samin tehtävänä onkin sitten antaa joka jaksossa jotain karppiruokavinkkejä. Tänään he valmistivat soijaburgeriaterian ja ananassmoothieta sekä kananugetteja ja chilimajoneesia. Sami käytti tässä jaksossa joka ruoassa soijarouhetta, mikä ei oikein minun juttu ole. Mutta kiinnostukseni karppireseptejä kohtaan heräsi ja vierailinkin ohjelman kotisivuilla. Sivuilta löytyi monenmoista erilaista reseptiä ja minun mielenkiinnon herätti seuraavat ruoat:
* Lohiwokki
* Kinkku- tai broileripiirakka
* Sienimunakas 
* Kukkakaalisose
* Cookies

Ajattelinkin että kokeilisin näitä ruokia joku kerta. Olen kyllä sitä mieltä että karppiruoat ei todellakaan ole tylsiä, vaan usein ne kuulostavat todella herkullisille ja hyville.

Kuva: www.heimekarpataan.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti