LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 12. tammikuuta 2012

Lepopäivä

Tänään tuli sitten pidettyä lepopäivä :) No tullukin tällä viikolla jotain tehtyä joka päivä, niin hyvä välillä levätä. Huomenna sitten treeniä taas :)

Väänsin tänään meidän perheelle eli minulle ja avomiehelleni kasvisgratiinia ruoaksi. Unohdin ottaa tekovaiheesta kuvaa, enkä sitten jaksanut ottaa loppuvaiheestakaan. Jos jossain välissä vääntäisin teille siitä ihan ruokaohjeen.

Äsken katsoin myös Jutta ja superdietit ohjelman, joka oli alkanut eilen, mutta unohdin sen silloin katsoa. Vaikutti kyllä sellaiselle, jota on mielenkiintoista katsoa jatkossakin. Hauska seurata millaisella dietillä ja treenillä Jutta on valmistautuessaan bodyfitness -kisoihin ja bongailla kaikkia ruokia mitä hän syö dietin aikana. Lisäksi sarjassa seurataan parin muun "tavallisen" ihmisen treenailuja. Mukana on esimerkiksi reilu kolmekymppinen Piia, joka Jutan valmentajan sanoin on "reilusti ylipainoinen". Piian tavoitteena on laihduttaa 45 kiloa. Jännä nähdä kuinka käy. Toivottavasti hän onnistuu :) Jos joku muukaan ei ollut Jutan ohjelmaa eilen nähnyt, sen voi katsoa täältä.

Ja loppuun:

Syömiset:
Aamupala: Banaani, teetä
Päivällinen: Kasvisnugetteja 3 kpl, salaattia, ruisleipäviipale, jälkkäriks kauraomenapaistos
Välipala: Tee
Lounas: Kanaa, raejuustoa, kasvisgratiinia

Liikkumiset:
Työmatka kävellen (2,5 km)

1 kommentti:

  1. Mä kattelin kanssa tota ohjelmaa tänään ja vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta :) Jännä nähdä kuinka kovaa treeniä se oikein vaatii, että pääsee siihen kuntoon :S Ja ruokavalio... Huhhui, ei musta olis siihen :D

    Ja ruokaohjeita kehiin vaan :P

    VastaaPoista