LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 13. tammikuuta 2012

Ja lepopäivä taas

Aamupalaa ei tänään tullutkaan syötyä, kun valitsin ennemmin pitempään nukkumisen. Olin jotenkin aivan poikki tänään. En millään meinannu saada itteeni ylös sängyn pohjalta. Sain kun sainkin itseni ylös ja kammettua töihin.

Töissä oli sen verran hoppu kokoajan, että kunnolla meinannut sielläkään ennättää syömään. Kuitenkin sitten sain jostain sellaisen pienen välin että ehdin käydä ruokalassa syömässä. Tarjolla olikin kalakeittoa.Vältin myös jälkkärihoukutuksen (tarjolla oli munkkeja).

Välipalan aikoihin bongasin laukusta ruotsin laivan tuliaisia: Läkerol nameja. Mielestäni nämä ovat oiva "herkku" jos hieman makeanhammasta kolottaa. 100 grammassa Läkerol nameja on 170 kaloria, ja yksi rasiahan painaa sen 23 grammaa. Sokeria 100 grammassa 0,4g ja rasvaa 0,2g. Ei mitään päätä huimaavaa siis :) Laivalta nappasin mukaani neljä rasiaa Licourice seasalt makuisia Läkeroleja.

Tyhjä rasia!
Töistä kun tulin kotiin, otin pienet päivätorkut ja matka jatkuu taas :) Lähden näkemään tästä kaveria, joten liikunnat jäi tältäkin päivältä kiireiden takia pois. Katsellaan jos viikonloppuna ehtis jotain tekemään. Tänään muuten mulle soitettiin sieltä salilta missä oon käyny bodypumppia ja spinningiä testailemassa. Meen sitten ens viikolla sinne tutustumaan, ja kuuntelemaan vähän jäsenyysvaihtoehdoista. Noinkohan minusta iki-penkkiurheilijasta tuleekin kuntosalin jäsen :D

Syömiset:
Päivällinen: Kalakeittoa, salaattia, ruisleipäviipale
Välipala: Läkerol nameja
Lounas: Patonkia, 1 kananmuna

Liikkumiset:
Työmatka kävellen (2,5 km)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti