LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 17. elokuuta 2012

310.

Huomenia, tänään se vaaka näytti vihdoin sen 65,5 :) Eli kilpailun aion käynnistää tänään myöhemmin. Nyt siis on korkea aika liittyä lukijaksi, jos et ole sitä vielä tehnyt :) Mutta nyt vielä eilisiin tunnelmiin..

Kuten eilen kirjottelinkin oon tän viikon ajan henkisesti ollut aika väsynyt - ja fyysisestikin myös. Eilen aamulla se väsymys nousi esiin itkuparkukohtauksena. Päätinkin töiden jälkeen ottaa hieman omaa aikaa, sillä mies oli pelaamassa iltaan saakka.

Kävin töiden jälkeen hieman kaupungilla shoppailemassa (esim. ostin Fastin Burnereita ensi viikolla alkavaa Superdiettiä varten.. Ei nyt ihan lyöty läskiksi ;D!). Sitten päätin hakea kiinalaista ruokaa (nam!), kun arvasin että kotona jääkaapista tuijottaa vain valo takaisin.

Oli muuten ihanan rentouttava ilta. Ostin myös hömppäleffoja, mutta en ehtinyt niistä yhtäkään katsoa ennen kun mies jo saapui kotiin :) Hänkin olin huomannut mun väsymyksen, joten päätettiin sitten katsoa meille molemmille sopiva leffa :) Oli kyllä todella ihana ilta <3 Omaa aikaa ja aikaa murun kera. <3

Huomas kyllä jo tänä aamuna miten eilinen helpotti oloa. Olin nimittäin jo heräämässä viiden aikaan aamulla reippaana ylös ennen kellon soittoa. Päätin kuitenkin loikoilla sängyssä ja nauttia siitä kun ei ollutkaan niin väsynyt olo kuin normaalisti ;)

Mutta tosiaan.. Myöhemmin tänään tulossa kilpailusta tietoa. Joten olkaapa kuulolla :)

Aamupala klo 7: ruisleipäviipale juustolla + 1 green tea kapseli
Lounas klo 12: jauhelihaperunavuoka, salaattia, ruisleipäviipale
Välipala klo 16: gashew pähkinöitä
Päivällinen klo 18: puolikas annos kiinalaista ruokaa (seesam chicken riisillä)
Iltapala klo 19->: valkosuklaa lakuja muutama, gashew pähkinöitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti