LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 17. heinäkuuta 2012

341.

Takana 21 määrä päiviä ja vaa'an lukema näytti tältä: 66,9 kg. Olen nyt käynyt vaa'alla lähes joka päivä ja välillä se pomppi jo alle 66,5 kg:n. Vaa'an lukemista aiheutuu aivan turhaa stressiä ja päätinkin, että vierailen vaa'alla viikottain, maanantaisin. Ehkä harvemminkin. Päätän nyt vain keskittyä liikkumiseen ja siihen että mulla on hyvä olo. Ehkä se lukema sieltä pienenee itsestään, kun en jatkuvasti vahtaa ja unohtaa koko painolukemasta aiheutuneen stressin.

Eilen en edes saanut itseäni ylös sohvalta. Sen verran jaksoin ulkoilla, että kävimme keskustasta ostamassa mulle uuden pyörän (pientä piristystä arkeen). Mutta heti kun tultiin kotiin lysähdin sohvalle ja uuden karhea pyörä odottaa varastossa. Huomaa kyllä, että kun ei ole saanut kahteen yöhön kunnolla nukuttua - itseasiassa kolmeen yöhön, olo on aivan rätti puhki poikki ja ei huvita mikään. Lisäksi ulkona on aivan kaamea kaatosade jatkuvalla syötöllä - lakkaa ehkä puoleksi minuutiksi ja jatkuu taas. Tuo sää kyllä kuvastaa hyvin olotilaani. Ja ei rankkasade ei ole tekosyy liikkumattomuudelle, vaan en hemmetti yksinkertasesti vaan jaksa nousta ylös. Eilen pidin siis lepopäivän. Tänään yritän raahata itseni pumppiin. Josko sieltä saisin perinteiseksikin muodostuneen piristysruiskeen olotilaan.

On myös tällä hetkellä aivan älytön morkkis sunnutai-illan amarillo ruokailuista. Ja eilisestä liikkumattomuudesta. En kestä sitä, että jäin sohvalle vain makaamaan. Ja suututtaa kun söin eilen niitä hemmetin dumle karkkeja (nyt on loput roskissa, ihan vaan omaks hyödyks ja miehen kiusaks). Ja suututtaa että viime viikon jälkeen, joka oli älyttömän aktiivinen ja reipas, paino on pudonnut sen 0,2 !!! Tuntuu aika hemmetin turhalle olo.. Ärrrrsyttää niin suunnattomasti...... Kuinka paljon mun pitää oikeesti päivässä liikkua, että ton painon saa putoamaan? EI MUTTA vedinhän mä sen saakelin amarillo aterian. ARGH.....

Tarvitsenkin nyt älytöntä tsemppausta. Eilen pyysin teitä linkittelemään kaiken maailman mahdollisia blogeja, joista voisin saada tsemppiä itselle. Joten linkitelkää jooko, ja auttakaa mut nousemaan taas motivaation harjalle! Blogilinkittelyt siis tähän postaukseen.

Aamupala klo 7-7.30: banaani, hedelmäpiltti
Lounas klo 11.45: savustettua lohta, nuudeleita, kermaviilikastiketta, 2 riisipiirakkaa, ½ lasillista ananasmehua, jälkkäriksi pari dumle karkkia
Välipala klo 14.45: banaani
Välipala nro klo 15.45: 2 x riisipiirakka, mehukivennäisvettä
Päivällinen klo 18.45: tonnikalamakaroonisalaattia

Liikkumiset: no ei yhtään mitään!!!!!!

2 kommenttia:

  1. http://www.blogilista.fi/avainsana/laihdutusblogi
    Tuolta vain kahlaamaan blogeja läpi :)

    Oma blogini:
    http://nokkosestaruusuksi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sinulle! Joskus on vaikeampaa ja toisinaan menee helpommin :)

    Itselläni laihdutusprojekti menossa myös ja kirjoittelen siitä blogissani. En kylläkään vielä kovasti likuntaa harrasta, mutta kiloja pitäisi tiputtaa. Kohta olen ekassa tavoitteessani ja projektia torstaina kuukausi takana.

    http://raparperisydan.blogspot.fi/

    VastaaPoista