LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

340.

Huomenta kaikki! Täällä ollaan jo paremmalla fiiliksellä kuin eilen :) Kyllä se vaan on niin, että tuo pumppi tunnilla raataminen parantaa fiilistä erittäin paljon. Eilen lisäilin taas painoja. Sellasiinkin biiseihin, mihin en uskonu pystyväni lisäämään, ja silti nousi tanko hienosti! Eli oli hyvä testata ;) Hiki virtas kahta kauheemmin, mutta oli ehkä parhain pumppitunti ikinä.

Eilen kun ajoin kotiin salilta ajattelin mielessäni, että olen tainnut löytää oikean lajin/jumpan/ryhmätunnin itselleni. Kyllä se bodypump on vaan niin parasta. En vaan voi hehkuttaa sitä liikaa. Joten jokainen joka tätä lukee ja ei ole vielä pumppitunneilla vieraillut: suunnatkaa sinne heti! :)

Tänään näyttäisi olevan vähän vähemmän kostea päivä kuin muutamat edeltäjänsä. Vettä ei nimittäin nyt ainakaan aamusta tullut, joten tällä menolla näyttää sille että tänään korkataan uuden karhea menopeli ja lähdetään pienelle lenkille! :)

//EDIT: ja juuri kun painoin "Julkaise" -nappia, vettä alkoi tulla taivaan täydeltä. Ihana Suomen kesä <3 Se on sitten märkä/kostea pyörälenkki tänään edessä.

Lisäsin hienon pinssin mun salikassiin. Pistää aina tsemppaamaan!
Piilotin muuten eilen meidän vaa'an kaappiin. Otin niin älyttömät stressit ja surkean mielen siitä, ettei ollut pudonnut viime viikon aikana kuin se 0,2 kg. Joten päätin että nyt riittää vaa'an lukemista stressailu vähäksi aikaa ja vaaka siirretään syrjään. Mulla nimittäin oli tapana ihan suurempia suunnittelematta suunnata aamulla herättyäni vaa'alle. Ja tämä toistui lähes joka aamu. Parempi vain heivata vaaka vähäksi aikaa pois ja keskittyä siihen liikkumiseen ja hyvään ruokavalioon sekä parempaan olotilaan! Mittaillaan sitten ensi kuun vaihteessa mittanauhalla ja ehkä sillä vaa'allakin - josko niitä muutoksia olisi tullut.

Sieltä se vaaka kurkistaa kaapin perukoilta!

Aamupala klo 7.15: mansikkamehukeittoa ja maustamatonta jogurttia, real-leipäviipale päällä kurkkua ja salaattia ja vähän graavilohta + 3 fast burner, green tea & 2 x priorin kapselia
Lounas klo 11.30: tonnikalamakaroonisalaattia, raejuustoa, lasillinen rasvatonta maitoa, jälkkäriksi ½ protskupatukka
Välipala klo 13.15: toinen puolikas protskupatukasta
Välipala nro 2 klo 15: banaani
Päivällinen klo 16.30: tonnikalamakaroonisalaattia + 3 fast burner kapselia, jälkkäriksi puolikas banaani
Iltapala klo 19.15: DietMix juoma palkkarina pumpin jälkeen, näkkileipä juustolla

Liikkumiset: Bodypump 1 h

Päivän lounas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti