LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Uuden alku!

Nyt olis juhannuksen juhlinnat takana. Perjantaina tuli otettua muutama siideri jussin kunniaks, mutta lauantaina sitten oltiinkin vesilinjalla :) Tuli nautittua myös grilliruokaa, pihvejä ja makkaraa ja tietysti fetasalaattia. Suuremmin ei tullu siis mässäiltyä millään epäterveellisellä (tietysti nuo perjantain juomingit on sitten toinen juttu..)

Mutta kaikin puolin oli mahtava juhannus. Saatiin miehen kanssa nauttia toistemme seurasta ja myös parhaiden kavereidemme seurasta. Ei olisi voinut olla parempaa. Kelikin suosi mainiosti, mitä nyt tänään vettä onkin sadellu koko päivän.

Tänään sitten kaverit lisäili tuonne Facebookiin kuvia juhannukselta ja voin sanoo että veti mielialat alas aika äkkiä. JÄRKYTTÄVÄN NÄKÖNEN MUIJA! Oli ajatus joka tuli mieleen kun itseni kuvista bongasin. Ei luoja minkä kokoinen olen.. Nyt olen kyllä hieman maissa, mutta sitä myöten kyllä odotan, että huomenna painelen salille. Tätä blogia pitäessä mun paino on pomppinu ees taas ja sitä myötä myös oma henkinen sekä fyysinen vointi on seilannu hyvän ja huonon puolella. Näiden kuvien jälkeen mitä tänään tuolta bongailin päätin, että vuoden päästä juhannuksena näytän aivan toiselle.

Tämä olisi nyt sitten todella kova koitos itelleni, mutta samalla iso lupaus teille lukijoille. Kävin tänään vaa'alla ja juhannuksen jäljiltä vaaka näytti 67 kiloo ja siitä sitten lähdetään alaspäin. Tarkoitus olisikin sitten vuoden päästä olla siinä 55 kilossa. :) Katsotaan kuin eukon käy. Saanko otettua itseäni nyt vihdoin ja viimein niskasta kiinni. Eli nyt alkaa Kuntoon Jussiksi 2013 -projekti. Toivottakaa onnea ja tsemppiä täytyy antaa, koska sitä tarvitaan. Vinkkejä saa myös antaa, niin ruokailu- kuin liikkumistapojen suhteen.

Laitan tuolta Mittailut -sivulta nuo vanhat mittailut poikkeen ja aloitetaan aivan alusta. :) Vanhoja tekstejä en poista, sillä ne on osa tätä mun painojojoilua ja historiaa, mutta tarkoitus on kääntää aivan uusi lehti ja todistaa itselle ja muille etten ole mikään sohvaperuna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti