LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 28. kesäkuuta 2012

Tavoitteita - isoja ja pieniä!

Haluan painaa ensi juhannuksena 55 kiloa. Eli olla yli 10 kiloa kevyempi. Haluan, että kroppani on kiinteämpi. Vatsani ja pyllyni pienemmät. Reidet ei höllyisi aina kävellessä. Eikä leukoja olisi yhden sijasta kahta.

Tiedän, että ylläolevat on suuria tavoitteita, ja ne ei tapahdu hetkessä vaan vaatii aikaa ja työtä - paljon työtä. Tiedän, että jos asettaa liian suuria tavoitteita ja toivoo/ajattelee niiden totetuvan hetkessä, ei ne toteudu. Ja siten turhautuu omaan tekemiseensä. Joskus kuitenkin se unohtuu, ettei mikään tulee hetkessä, ja sitten syntyy melkein ITKUPOTKURAIVARIT, kun mitään ei tapahdu. Olen kuitenkin luonteeltani tyyppiä MULLE-KAIKKI-TÄNNE-HETI-NYT!!! Joten tämä urakka vaatii minulta hermoja ja luonnetta, että saadaan kroppa kuntoon.

Siksipä päätin luoda pieniä tavoitteita / virstanpylväitä matkalleni. Eli päätavoite on tulla kuntoon juhannukseksi 2013. Eli tuolloin tulisi tavoitteideni mukaan vaa'an näyttää kiloja 55. Kropan olla kiinteämpi. Eikä enää hyllyisi paikat niin kuin nyt. Mutta haluankin nyt heittää tuon päätavoitteen sivuun ja todellakin luoda pieniä tavoitteita matkalle, jotka on sitten helpompi toteuttaa. Tässä niitä erilaisia tavoitteita matkalle nyt tulisi:

Muista terveellinen ruokavalio
  • Unohda sipsit, karkit ja muut mätöt
  • Syö säännöllisesti (Muista tyttö välipalat!!)
  • Vähennä juhlimista
Lisää liikuntaa arkeen
  • Ala käymään salilla (väh. 1-2 kertaa viikossa)
  • Lisää aamuaerobinen ohjelmaan (väh. 15-30 min aamussa jtn aerobista)
  • Pieni Vatsatreeni väh. 4 kertaa viikossa (vaikka samalla telkkaria katsoessa)
Tässä minulle jo muutama tällä hetkellä hieman isolta vaikuttava tavoite. Mutta näillä lähdetään liikkeelle. En halua asettaa mitään kilotavoitteita, sillä tiedän kokemuksesta, että niistä tulee turhia paineita matkalle. Tulen näitä tavoitteita päivittelemään aina jatkossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti