LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Huomenta, eilen oli erittäin puuduttava päivä. Istuin ensinnäkin työpäivän verran (8 tuntia) eräässä koulutuksessa, joka iltapäivän edetessä alkoi tuntua puuduttavalle. Normi työpäivän aikana pääsen kuitenkin liikkumaan jonkin verran, mutta nyt joutui istumaan paikallaan mooonen monta tuntia.

Olin koulutuksen aikana täydellä tarmolla lähdössä lenkille töiden jälkeen, mutta kun pääsin pois koulutuksesta iski älytön väsymys. Nukahdinkin yöunille jo siinä 7-8 välillä. Ja vaikka olin nukkunut kerrankin kunnon yöunet, olin aamulla tosi väsynyt ja jäi aamunkin jumpat väliin.

Tänään päätinkin, että korvaan nuo eilisen väsymyksen vuoksi pois jääneet treenit ja lähden kaverin kanssa lenkille (ei niin helposti peruttava!!) ja lenkin lisäksi teen Spartacus Workoutin.

Eilen teinkin oikein ison hedelmäsalaattiannoksen meidän perheelle (eli mulle ja miehelleni). Hedelmäsalaatissa oli tuoretta ananasta (nam), kiivejä (nam), viinirypäleitä (nam) ja nektariineja (nam). Oli kyllä hyvää ja terveellistä! Mielestäni jopa paljon parempaa kuin karkit ;)

Oletteko muuten seuranneet tiiviisti Suurinta pudottajaa? Ai että mua niin ärsytti se Tracey, kun meni herkuttelemaan, jotta sai vallan valita ketkä joutuu punnitukseen. Tietysti ohjelmassa kilpaillaan isoista rahoista, ja se saa monet toimimaan tavalla jota en ymmärrä. Mutta itse ajattelen, että kyllä siellä laihtumaan lähdetään. Kilpailijat ovat kuitenkin todella sairaita, niin ensimmäisenä heillä täytyisi olla mielestäni mielessä oma terveys ja laihtuminen. Miten niistä voittorahoista pääsee nauttimaan, jos terveys antaa periksi ..

Kuva: MTV3.fi
Eilisessä jaksossa kilpailijoiden piti arvata mikä kolmesta annoksesta oli terveellisin. Kyllä me kotonakin miehen kanssa koitettiin arvailla, ja kumpikin veikattiin annosta A, joka sitten olikin oikea. Mutta oli kyllä hankala arvioida, kun oli niin monta osaa ateriassa..
Syömiset (ti)
Aamupala: hedelmäpiltti
Aamupala nro 2: kupillinen teetä, sämpylä kurkulla juustolla salaatilla tomaatilla
Lounas: uuni muikkuja, salaattia, 1,5 dl perunamuussia, 1 viipale ruisleipää
Välipala: 1/2 kupillinen kahvia maidolla, pieni pala juustoleivosta
Päivällinen: 3 kalapuikkoa, kasvisgratiinia, 1/2 kauhallinen valkokastiketta
Iltapala: hedelmäsalaattia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti