LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 14. kesäkuuta 2012

Keskviikko

Moi, eilen tosiaan tuli vedettyä taas 5 kilsan lenkki, mutta suunnitelmissa ollut Spartacus workout jäi kiireen vuoksi tekemättä.

Eilen kun kotiuduin töistä (ennen lenkille lähtöä) mulla oli TOSI heikko olo. Tuntui, että en edes pystyssä pysyisi. Tekaisin sitten itselleni pikaisesti pienen annoksen kaurapuuroa ja vetäisin samalla myös viipaleen ruisleipää napaan. Kyllä tuli puhtia tähän emäntään ja lenkkikin sujui mainiosti, ilman pyörtymisiä!

Vaikkakin hieman tyhmänä ihmisenä vetäsin lenkille pitkät housut ja juoksutakki päällä. Ulkonahan lämpömittari aurinkoisimmissa paikoissa hipoi varmaan kesän lämpöennätyksiä. HUH hellettä :) Kyllä hiki virtas, kun oli kunnolla päällä.

Tänään olisi luvassa hieman jotain erilaisempaa lajia, sillä miekkoseni on luvannut viedä minut pelaamaan tennistä. Tai no en usko että sitä pelaamiseksi voi kutsua, mutta pientä harjoittelua ja tuntuman ottamista lajiin! Viimeksi varmaan melkein kymmenen vuotta sitten pelannut, niin ei ehkä suju vanhalla mallilla. Mutta halu on kova oppia. Tennis on kuitenkin tosi kiva laji, vaikkakin äärimmäisen vaikea. Mutta sen vuoksi se olisikin aivan mahtava osata ja hallita! Onko siellä muita tennis"taitureita"?

Kuva: weheartit.com

Syömiset (ke)
Aamupala: maitorahkaa ja ananasta
Aamupala nro 2: kupillinen teetä
Lounas: makaroonilaatikkoa 2,5 dl, salaattia, 1 ruisleipäviipale, jälkkäriksi 1 dl viinimarjakiisseliä
Pika päivällinen: Ruisleipäviipale juustolla, 2 dl kaurapuuroa
Illallinen: 1½ grillattua kanafilettä, 3 pientä grillattua herkkusientä, 1 lasillinen rasvatonta maitoa
Iltapala: viinirypäleitä

Liikkumiset: 5 kilsan lenkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti