LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tunnesyöppö? Juu olen!

Joo eilen huomasin taas ja totesinkin itselleni, että olen todellinen tunnesyöppö. Tässä on ollut viime aikoina jos jonkinmoista stressiä niin vapaa-ajalla kuin töissäkin, ja se näkyy syömisessä = kropassa.

Eilen tuli sitten omalta kannalta hieman huonompia uutisia kuultua, ja sen huomaatte myös te ruokailuissani. Aamupäivä meni hyvin, mutta johonkin illemmalla oli paha olo ja siitä syntynyt turhautuneisuus purettava. Mentiinpä siis avokin kanssa ostamaan hamppariateriat.

En tiedä mikä siinä on, mutta usein huomaan syöväni roskaruokaa yms. herkkuja juuri silloin, kun on menossa hirveän stressaava ajankohta elämässä, tai kun tulee vastoinkäymisiä. Ja se jos mikä on ärsyttävää. Miksi sitä pahaa oloa tai stressiä ei voi purkaa lenkkipolulla tai pumppi tunnilla? Ei vaan, heti kun vastoinkäyminen tulee eteen, alkaa kuulua karkki- tai sipsinpussin rapinaa. Ja se jos mikä on erittäin vmäistä... Tahdon tästä eroon.... (ja tästä se noidan kehä vasta alkaa.. kauhean paha morkkis niistä herkuista mitä on surullisessa mielentilassa tullut vedettyä... ja sitten vaan mässyttää lisää ja lisää ja lisää ja....)

Ja sitten suutuspäissäni, kun olin puolikkaan hamppariaterian vetänyt (en jaksanut kokonaan syödä), päätin vedellä raivokkaasti Jillianin parin kymmenen minsan treenin.

Torstain ruokailut:
Aamupala: Kaurapuuroa (2 dl), mansikoita
Lounas: Kasvissosekeittoa, salaattia, pieni sämpylä
Välipala 1: Puolikas pala omenapiirakkaa, teetä
Välipala 2: 2 x riisipiirakka
Päivällinen: ½ Hamppariateria kokiksella (VIT....)
Liikkumiset torstain osalta:
Jillian Michels 30 day shred 20 min treeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti