LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Selkä ja vatsa töihin!

Tänään onkin olo ollut jo parempi. Mitään hirveen rankkaa en kuitenkaan uskaltanut vielä tehdä, enkä myöskään tonne ulos räntäsateeseen uskaltanu lähteä itteeni uudelleen vilustuttamaan. Tyydyinkin sitten täällä kotona jumppailemaan.

Tosiaan vähän aikaa sitten postailinkin Elixirin sivuilta löytyneestä selkälihasliikkeestä ja ylipäätänsä huonosta ryhdistäni. Tänään tosiaan satuin katsomaan sivuittain peiliin ja totesin että EI HERRAJUMALA.. Kyllä on selkä niin kyyryssä, melkein kuin 80 vuotiaalla mummolla. Ja tällä hetkellä ikävuosia on siunaantunut vasta se reilu 20. Asialle täytyy siis todellakin tehdä jotain. Päätinkin sitten keskittyä tänään treenailemaan kahta heikointa kohtaani: selkää ja vatsaa.. :) Näihin ongelma-alueisiin minun tulee kyllä jatkossakin paneutua. Onko teillä kellään muuten mitään hyviä selkälihastreeni vinkkejä ja muita ryhdin parantamis vinkkejä :) ?

Mutta nyt alan tekemään itselleni hieman iltapalaa ja taidan siirtyä töllön pariin. Hyvät illan jatkot teille kaikille :)

Ruokailut:
Aamupala: Kaurapuuroa 2,5 dl
Lounas: Kanaa ja ohraa, salaattia, ruisleipäviipale
Välipala: 2 kauraleipäviipaletta
Iltapalaksi teen: 2 hapankorppua maksamakkaralla

Liikkumiset:
15 min selkälihastreeni
8 min vatsalihastreeni

1 kommentti:

  1. En osaa sanoa muutakuin, että ala kiinnittämään vain huomio ryhtiin joka paikassa ja tilanteessa.
    Istuessa, laske olkapäät alas (se vaikttaa ryhtiin) ja niin.
    Ja varmasti kaikenlainen selkä ja vatsalihas treeni edesauttaa asiaa.
    :)

    VastaaPoista