LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Paluu ja pahoittelut

Heippa, tuli tällainen pakonomainen hyvin /liian/ pitkä blogitauko ja siinä samassa myös liikuntatauko. Nyt on uusi asunto ostettu, rempattu ja omat sairailutkin paranneltu.

Pahoittelut minua kaivanneille pitkästä hiljaisuudesta, mutta tuntui, että remontti ja asunnon ostosta aiheutuneet ylimääräiset stressit sai kyllä viimeisetkin kiinnostuksen rippeet liikuntaan ja terveelliseen elämään katoamaan.

Nyt, tänään, päätin, että yritän etsiä kadonneen motivaation ja aloittaa uudelleen tämän urakan. Tässä olisi vielä pari kuukautta aikaa kesään, joten eiköhän tsempata loppupuserrukset :) Lupaan ainakin itse nyt, että tartun itseäni niskasta kiinni ja lähden jo tänään testailemaan "melkein takaovelta" avautuvia lenkkimaastoja ja tutustumaan uusiin asuinseutuihin.. Lisäksi olisi muutamat pahvilaatikot vielä purettavana ^^,

Laittelen tämän hetkiset tiedot (painon ja mitat) tämän viikon aikana, niin näette onko tullut muutoksia tämän parin kuukauden hiljaisuuden aikana .. ja lisäksi saan itse selville sen mistä nyt lähdetään taas puurtamaan :)

Mutta miten teillä on tässä parin kuukauden aikana projektit sujuneet? Onko tullut positiivisia tuloksia?

1 kommentti:

  1. Älä suotta pahoittele, blogin pitäjällä on myös oikeus olla päivittämättä. Mutta kiva kuulla, ettei taloprojekti nielaissut sua. :)

    VastaaPoista